ua en ru

Стрілянина на "Житомирській": правоохоронці затримали рекетирів

Стрілянина на "Житомирській": правоохоронці затримали рекетирів Фото: стрілянина у Києві

Міліція затримала близько 20 осіб

Біля станції метро "Житомирська" у Києві правоохоронці сьогодні, 9 жовтня, зі стріляниною затримали рекетирів. Про це повідомив начальник столичної міліції Олександр Терещук, передає ТСН.

"Карний розшук міста Києва здійснював заходи по затриманню злочинців. Зловмисники вимагали з перевізників кошти - раніше це рекетом називалося. Більш того, там були хуліганські дії - наносилися тілесні ушкодження. Це документувалося протягом певного часу, а в затриманні задіяли спецзагін міліції. Затримали близько двох десятків осіб", - заявив Терещук.

За його словами, частково ця група злочинців працювала у Святошинському районі, частково - у Солом'янському. Зараз вирішується питання про арешт злочинців.

На місці стрілянини біля супермаркету в районі метро "Житомирська" працюють правоохоронці і криміналісти.

За попередньою інформацією міліції постраждалих в інциденті немає. Місце події оточили загороджувальною стрічкою, криміналісти збирають речові докази.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві сьогодні, 9 жовтня, сталася стрілянина у Святошинському районі. Однак не було відомо, у зв'язку з чим і хто стріляв.