ua en ru

Стрілянина в Мукачевому: "Правий сектор" звинуватив нардепа Ланьо в "кришуванні" контрабанди

Стрілянина в Мукачевому: "Правий сектор" звинуватив нардепа Ланьо в "кришуванні" контрабанди Фото: бійці ДУК

ПС озвучив свою версію події

Бійці "Правого сектора" звинуватили нардепа Михайла Ланьо в "кришуванні" контрабанди в Закарпатській обл. та у перешкоджанні роботи патрулів ПС після перестрілки в Мукачевому. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Правого сектора".

"Він (Михайло Ланьо, - ред.) почав розповідати свою політику, що це його територія, його земля, контрабандний бізнес весь його. Що нікого з Шараничем (начальник УМВС України в Закарпатській обл. Сергій Шаранич., - ред.) вони не допустять. Сказав, що за ними стоїть Медведчук. Ну і далі почав погрожувати. Я сказав, все, не домовляємося. Ми свою роботу будемо робити далі", - розповів командир 1-го запасного батальйону ДУК.

За його словами, коли вони приїхали, побачили близько сотні озброєних людей, а на виході з кабінету нардепа помітили підкріплення у вигляді спецназу на двох камуфльованих джипах з кулеметними установками.

Командир 1-го запасного батальйону ДУК зазначив, що вони вирішили кинути димову шашку, але почалася перестрілка. Потім вони прорвалися, але їх оточила міліції і зажадала скласти зброю.

Нагадаємо, "Правий сектор" спорудив блокпост на виїзді з Києва.