ua en ru

Зіткнення під Радою: у постраждалих немає кульових поранень

Зіткнення під Радою: у постраждалих немає кульових поранень Фото: зіткнення під Радою

Двоє бійців Нацгвардії померли від осколкових поранень, один – від черепно-мозкової травми

У постраждали[ в ході зіткнень під Верховною Радою України вчора, 31 серпня, немає кульових поранень. Про це на брифінгу повідомила заступник головного лікаря Київської міської клінічної лікарні №17 Тетяна Барановська, передає кореспондент РБК-Україна.

"Кулі не отримували", - заявила Барановська.

За словами Барановської, один із загиблих бійців Національної гвардії помер внаслідок осколкових поранень серця і легенів, другий - від численних осколкових поранень, третій - від черепно-мозкової травми.

Крім того, за її словами, на даний момент в Олександрівській лікарні перебувають 40 постраждалих в стабільному стані і один - у важкому. Також 15 постраждалих нацгвардейцев будуть спрямовані в чернігівський і черкаський військові госпіталі.

Нагадаємо, вчора, 31 серпня, Верховна Рада схвалила в першому читанні зміни до Конституції щодо децентралізації.

Після того, як Рада схвалила зміни, агресивно налаштовані активісти почали штурм будівлі.

Під час бійки невідомий кинув через міліцейський кордон бойову гранату, в результаті чого ряд службовців правоохоронних органів отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Згідно з інформацією нардепа і радника Президента Ольга Богомолець, всього у сутичках під Верховною Радою постраждали 131 правоохоронець.