ua en ru

Стасу П'єсі відмовили у в'їзді в Україну, - Одеська ОДА

Стасу П'єсі відмовили у в'їзді в Україну, - Одеська ОДА Фото: Стас П'єха

П'єха підтримав анексію Криму

Російському артисту Стасу П'єсі Служба безпеки України та Держприкордонслужба відмовили у в'їзді на територію країни. Про це повідомляє прес-служба Одеської облдержадміністрації у Facebook.

"За рекомендацією Одеської ОДА, СБУ та Прикордонна служба України відмовили у в'їзді на територію країни Стасу П'єсі з-за його підтримки окупації Криму і оскаженілої пропутінської пропаганди. Україна вітає приїзд порядних російських артистів, музикантів, туристів, інвесторів, але всім тим, хто підтримує окупаційний режим - в'їзд на нашу територію закритий", - йдеться в повідомленні.

За рекомендацією Одеської ОДА, СБУ та Прикордонна служба України відмовили у в'їзді на територію країни Стасу П'єсі чере...

Posted by Одеська обласна державна адміністрація on 9 августа 2015 г.

Нагадаємо, концерт російського виконавця Тіматі, який повинен був відбутися 21 серпня в Одесі, був скасований.

Раніше глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі повідомив, що виступає проти проведення концерту Тіматі в Одесі. Саакашвілі заявив, що буде рекомендувати прикордонникам не пускати в Україну "поплічників Путіна". Як зазначив губернатор, Тіматі - кращий друг Кадирова, у якого руки по лікоть в крові українців на Донбасі.