ua en ru

У Станиці Луганській в результаті зіткнення з бойовиками загинуло 2 військових, 2 поранено, - ОВГА

У Станиці Луганській в результаті зіткнення з бойовиками загинуло 2 військових, 2 поранено, - ОВГА Фото: Станиця Луганська

Сьогодні вранці до Станично-Луганської лікарні доставлено вбитого військового, обставини загибелі якого з’ясовуються

У Станично-Луганському районі Луганської обл. в результаті бойового зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою (ДРГ) бойовиків загинуло двоє військовослужбовців та двох поранено. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Учора, 7 вересня, під час бойового зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою терористів у районі с. Болотеного Станично-Луганського району загинуло двоє військових 128-ї бригади ЗСУ та двох було поранено. Пораненим надається вся необхідна допомога", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, сьогодні вранці до Станично-Луганської лікарні було доставлено вбитого військового, обставини загибелі якого з'ясовуються.

"Напевно, терористична ДРГ проникла на територію Станично-Луганського району за своїми загиблими бійцями, інформація про яких учора отримала резонанс в українських ЗМІ. Але терористи не знали, що "підопічних" покійного "Бетмена" вже забрали. Зараз правоохоронці встановлюють особи загиблих диверсантів", - відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Станиці Луганській знайшли п'ять убитих диверсантів ЛНР. Вони, судячи з усього, загинули два тижні тому при невдалій спробі прорватися.

"Вчора (06.09) близько 16:00 військовими 128-ї бригади ЗСУ недалеко від річки Сіверський Донець, між с. Болотенным і с. Миколаївській (підконтрольне так званої "ЛНР") Станично-Луганського району, з мінно-вибуховими травмами були виявлені п'ять трупів чоловічої статі. Судячи зі стану тіл, вони загинули десь два тижні тому під час невдалої спроби прорватися", - йдеться в повідомленні прес-служби Луганської ОВГА.