ua en ru

У Стамбулі напали на поліцейську дільницю і охорону консульства США, є постраждалі

У Стамбулі напали на поліцейську дільницю і охорону консульства США, є постраждалі Фото: У Стамбулі напали на поліцейську дільницю і охорону консульства США, є постраждалі

В результаті нападу постраждав помічник комісара, два співробітника поліції і сім цивільних

У Стамбулі (Туреччина) минулої ночі сталося два напади на представників правоохоронних органів, в результаті чого постраждав помічник комісара, два співробітника поліції і сім цивільних. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на місцеву поліцію.

Так, згідно з інформацією місцевої влади, терористи підірвали начинену вибухівкою машину біля будівлі управління поліції в районі Султанбейли в азіатській частині Стамбула.

"Напад скоїв терорист або група терористів. У зв'язку з інцидентом розпочато детальне розслідування", - йдеться в заяві поліції.

В результаті вибуху постраждав помічник комісара, два співробітника поліції і сім цивільних. Крім того, обрушилася частина будівлі, практично знищено 15 припаркованих в зоні ураження транспортних засобів, вибито скло у вікнах довколишніх будинків. Всі постраждалі були доставлені в лікарні.

Слідством поки не встановлено, чи відповідальні за вибух бойовики Робочої партії Курдистану (РПК), які останнім часом організували десятки нападів на силовиків по всій країні.

Нагадаємо, вчора, 9 серпня терорист-смертник підірвав машину в провінції Кундуз на півночі Афганістану.