ua en ru

Тоттенхем - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії

У дербі Північного Лондона "Тоттенхем" і "Челсі" переможця не виявили. На гол Сигудссона в першому таймі, "аристократи" відповіли голом Террі у другому.

У дербі Північного Лондона "Тоттенхем" і "Челсі" переможця не виявили. На гол Сигудссона в першому таймі, "аристократи" відповіли голом Террі у другому.

28 вересня, 15:00
Лондон, "Уайт Харт Лейн"
Тоттенхем - Челсі, 1:1
Гол:
Сігурдссон, 19 - Террі, 65
Тоттенхем: Льоріс, Уокер, Вертоген, Наутон, Доусон, Пауліна, Таунсенд, Дембеле, Сігурдссон, Еріксен, Сольдадо
Челсі: Чех, Іванович, Коул, Луїс, Террі, Рамірес, Лемпард, Мікел, Оскар, Азар, Торрес

Фінальний свисток! Нічия 1:1!

90 хв. Дефо повторив трюк Сігурдссона. Той же результат. Трохи неточно.

87 хв. Сігурдссон з розвороту пробивав з лінії штрафного. Зовсім трохи не вистачило везіння ісландцю, щоб влучити в "дев'ятку".

85 хв. Дембеле вивів Дефо на ударну позицію, але з ударом ветерана впорався Чех.

Тоттенхем - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії83 хв. Аспілікуета змінює Оскара. "Приземлює" гру своєї команди Моуріньо.

Тоттенхем - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії81 хв. Торрес допригався. Знову він грубо зіграв проти Вертонгена. Майкл Дін показав Фернандо другу жовту картку.

Тоттенхем - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії78 хв. Дембеле порушив правила проти Мати.

78 хв. Торрес вивів один на один Шюррле з Льорісом, який в черговий раз вчасно вийшов з воріт і відбив удар німця.

Тоттенхем - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії77 хв. Сольдадо пішов - Дефо з'явився на полі.

Тоттенхем - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії75 хв. Доусен сфолив проти Торреса.

73 хв. Трохи зменшило тиск "Челсі". "Тоттенхем" зумів перейти з м'ячем на половину поля суперника і потримати там м'яч.

Тоттенхем - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії69 хв. У "Челсі" замість Азара вийшов Шюррле. А у "шпор" Хотлби поміняв Еріксена.

68 хв. Чудово грає "Челсі" у другому таймі. Ініціатива повністю перейшла до них і пішла гра з забитим голом.

Тоттенхем - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії65 хв. Зрівнює рахунок "Челсі"! Мата виконав подачу зі штрафного і Джон Террі у фірмовому стилі головою переправив м'яч у ворота Льоріса!

Тоттенхем - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії64 хв. Вертонген грубо зупинив прохід Раміреса.

Тоттенхем - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії63 хв. Шадлі виходить замість Таунсенда.

59 хв. Азар пробивав з лінії штрафного майданчика у дальній кут, але Льоріс вчасно зреагував.

Тоттенхем - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії58 хв. Іванович дуже активно протестував проти рішення судді.

57 хв. Мата забиває, але суддя скасовує гол. До цього Торрес підіграв собі рукою.

53 хв. Торрес поодинці пройшов кількох захисників і вискочив один на один з Льорісом, який вчасно скоротив кут обстрілу, що й допомогло йому вийти переможцем у дуелі.

Тоттенхем - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії52 хв. Торрес нишком зачепив ногу Веронгена.

48 хв. Торрес по правому флангу пройшов суперника і прострілив на дальню штангу, звідки Оскар в падінні пробивав по порожньому куту воріт, але не влучив.

Тоттенхем - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії46 хв. Мата поміняв Мікела.

Другий тайм, поїхали!

Перерва

Тоттенхем - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії45+2 хв. Ерикссен в центрі поля зупинив прохід Оскара.

45 хв. Якась неймовірна атака пройшла у "Тоттенхема"! Спочатку Таусенд видав пас п'ятою на хід Паульсена, який наблизився до штрафного майданчика і віддав пас на Пауліна. А той сильним ударом відправив м'яч у штангу.

Тоттенхем - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії43 хв. Таунсенд удостоївся бути першим попередженим в матчі.

40 хв. Азар підхопив м'яч на лінії штрафної і пробив по воротах, але Вертоген підставив ногу і м'яч полетів на кутовий.

37 хв. "Челсі" вдалося перехопити ініціативу і притиснути суперника до своєї штрафної. Створити момент поки не вдається, але активність підопічних Мориуньо радує.

33 хв. Івановича зуміли вивести партнери на вільний простір по правому флангу, але простріл серба на Торреса завершився ногою Уокера.

30 хв. Наутон пробивав з лінії штрафного, але удар вийшов несильним і Чех легко забрав м'яч.

28 хв. Лемпард міг більш вдало виконати штрафний, але після його подачі м'яч опинився в руках у Льоріса.

24 хв. Сольдадо прострілив справа, але Іванович в підкаті випередив Пауліньо і вибив м'яч на кутовий.

23 хв. Продовжує володіти м'ячем "Тоттенхем". Краще виходить у них тримати м'яч.

Тоттенхем - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії19 хв. ГОЛ! Красива комбінація вийшла у "шпор"! Ерикссен з лівого кута штрафного віддав в центр на Сольдадо, той скинув на хід Сигурдссону і ісландець впевнено пробив у кут воріт.

16 хв. Дуже щільно опікуються "аристократів" гравці "шпор". Занадто мало простору і часу для креативного центру поля "Челсі". І через це мало що виходить в атаці у формальних сьогоднішніх гостей.

13 хв. Після подачі Еріксена зі штрафного Вертонген пробивав головою, але удар вийшов неточним.

9 хв. Пройшов довгий пас на Азара, який скинув під удар Лампарду. Френк пробив з-за штрафної, але м'яч полетів набагато вище воріт.

5 хв. Сольдадо міг вискакувати один на один, але іспанцеві завадив поганий прийом м'яча, який опинився в руках у Чеха.

3 хв. Активніше початок матчу проводять "шпори". Легше вони проходять центр поля.

Почалося дербі Північного Лондона!

Добрий день, шановні вболівальники. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу чемпіонату Англії "Тоттенхем" - "Челсі".

У минулому турі чемпіонату обидві лондонські команди виграли свої матчі. "Челсі" впевнено впорався з земляками з "Фулхема", обігравши тих 2:0. Голи забивали Оскар і Мікель. А ось "шпори" дуже довго не могли нічого вдіяти в Кардіффі, але на третій доданій хвилині Пауліньо точним ударом п'ятою замкнув пас Ламели. Після цих перемог "Тоттенхем" ділить перше місце в турнірній таблиці з "Арсеналом" - у них по 12 очок. У "аристократів" на 2 пункти менше і вони на четвертому місці.

А на тижні обидві команди грали в Кубку Ліги. "Челсі" грало зі скромним "Суиндоном" і впевнено перемогло 2:0. "Тоттенхем" не менш впевнено переміг, забивши у ворота "Астон Вілли" чотири "сухих" голи. Тепер в 1/8 Кубка Ліги "Челсі" зіграє з "Арсеналом", а "Тоттенхем" відправиться в Стік.

Цікаво, що тренер "Тоттенхема" Андре Віллаш-Боаш 7 років працював разом з Жозе Моуріньо скаутом. Він допомагав своєму співвітчизнику в "Порту", "Челсі" та "Інтері". "Я відчував, що міг принести Моуріньо набагато більше користі. Але Жозе на той момент не був потрібен асистент. Тому після міланського "Інтера" я вирішив піти своєю дорогою", - розповів Віллаш-Боаш. Так що, для наставника "шпор" очний матч між його теперішньої і минулою командами повинен бути дуже принциповим.

Букмекери в цьому матчі бачать фаворитом команду Моуріньо. Але на 100% вони в перемозі "Челсі" не впевнені. William Hill дає на перемогу "Челсі" 2.50, а на перемогу "Тоттенхема" 2.60.