ua en ru

Сочі-2014: Онлайн трансляція відкриття Олімпійських ігор

Сочі-2014: онлайн трансляция сьогодні в російському місті Сочі відбудеться урочисте відкриття ХХІІ зимових Олімпійських ігор. Дивитися трансляцію відкриття Олімпійських ігор на каналах Інтер та Перший національний.

Сочі-2014. Сьогодні в російському місті Сочі відбудеться урочисте відкриття ХХІІ зимових Олімпійських ігор. Дивитися трансляцію відкриття Олімпійських ігор на каналах Інтер та Перший національний.

7 лютого, 18:00
Сочі, "Фішт"
Відкриття зимових Олімпійських ігор

Сама церемонія відбудеться на стадіоні "Фішт", розташованому в олімпійському парку, недалеко від Чорного моря. Цей стадіон вміщатиме близько 40 тисяч желающих. Кульминацією церемонії, як на всіх Іграх, стане запалювання чаші Олімпійського вогню за допомогою факела, який побував у космосі.

Запалюванням чаші завершиться Естафета олімпійського вогню "Сочі-2014", яка стартувала в Афінах 29 вересня 2013 року і до моменту відкриття Ігор подолає за 123 дні 65 тисяч кілометрів шляху по всій Росії.

5 лютого на "Фішті" відбулася генеральна репетиція відкриття Олімпіади-2014. Фотографування на стадіоні «Фішт» було суворо заборонено, за цим суворо стежили сек'юріті, а на моніторах постійно виводилася напис про заборону зйомок церемонії відкриття. Так само заборонялося розголошувати які-небудь подробиці заходу. Але майже відразу ж у мережі з'явилися фотографії, зроблені під час вистави.

Сочі-2014: Онлайн трансляція відкриття Олімпійських ігор

Сочі-2014: Онлайн трансляція відкриття Олімпійських ігор

Сочі-2014: Онлайн трансляція відкриття Олімпійських ігор

Партнером Національного олімпійського комітету України протягом останніх 20 років виступає компанія Samsung Electronics Україна. В цьому році Samsung Electronics Україна традиційно підтримує Олімпійські ігри в Сочі 2014 і презентує команду Samsung Galaxy.