ua en ru

Шахтар - Атлетик: Тренер басков вважає "гірників" великою командою

Перед грою з донецьким "Шахтарем" тренер "Атлетика" Ернеста Вальверде заявив, що його підопічні хочуть перемогти. Про це пише прес-служба "Шахтаря".

Перед грою з донецьким "Шахтарем" тренер "Атлетика" Ернеста Вальверде заявив, що його підопічні хочуть перемогти. Про це пише прес-служба "Шахтаря".

"Загалом і В цілому для нас завжди чемпіонат Іспанії в пріоритеті, навіть більше ніж Ліга чемпіонів. Але конкретно в цьому матчі для нас пріоритет - Ліга Європи. Хоча, повторюся, іспанська Примера завжди важливіше. У будь-якому випадку у нас одна мета - перемогти. Тому будемо прагнути перемогти, хоча знаємо, що це досить складно зробити, тому що потенціал у "Шахтаря" величезний. Спробуємо не дати їм простору і будемо боротися до останнього", - сказав Вальверде.

"Я як і раніше вважаю, що "Шахтар" - це велика команда. Якщо аналізувати більш детально, то в захисті грають європейські виконавці, тобто українці та Даріо Срна. А в атаці - дуже швидкі бразильці, добре підготовлені фізично. Зізнаюся, коли дізнався, що будемо в одній групі з "Шахтарем", я не дуже зрадів. У мене є досвід гри з командами з цієї зони, причому досвід дуже негативний. Крім того, я спостерігав за "Шахтарем" в матчах Ліги чемпіонів, наприклад, проти "Барселони". Тобто це швидка команда, сильна і небезпечна", - додав тренер іспанської команди.

Нагадаємо, гра відбудеться ввечері 25 листопада, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.