ua en ru

Ріу Аве - Динамо 0:3: Відео. Огляд матчу

У Португалії був зіграний матч Ліги Європи між київським "Динамо" і місцевим "Ріу Аве". Поєдинок відбувся 18 вересня.

У Португалії був зіграний матч Ліги Європи між київським "Динамо" і місцевим "Ріу Аве". Поєдинок відбувся 18 вересня.

Клас команд спочатку був різним. І з перших хвилин гри стало зрозуміло, що португальці нічого не можуть зробити з атаками киян. А гравці "Динамо" вийшли на гру досить заведеними. Міг відкривати рахунок Вида, але з його ударом впорався воротар. А ось з фірмовим ударом Ярмоленка після зміщення в центр Кассіо вже нічого вдіяти не зміг.

Як безсилий він був і під час другого гола. Юнес Беланда по центру наблизився до воріт, прибрав захисника і точно пробив в кут воріт. У "Ріу Аве" був непоганий шанс відіграти один м'яч під кінець першого тайму, але Укра не зміг влучити по воротах після подачі кутового.

На другий тайм кияни вийшли з явним бажанням віддати м'яч супернику, а самим втікати в контратаки. Спочатку португальці досить активно користувалися подарунком, але з часом їх запал спав. А коли в одній зі своїх вилазок Беланда пробив, Кассіо м'яч не зафіксував, а Кравець підхопив і відправив у ворота третій гол, гру можна було закінчувати.

Додамо, що у другій грі групи J зустрічали "Ольборг" і "Стяуа". Гра завершилася розгромом 6:0 у виконанні румунів. Хет-триком відзначився Кешеру.