ua en ru

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії

"Барселона" змогла обіграти у фантастичному матчі "Реал". Фінальний результат вражає - 4:3 на користь каталонців.

"Барселона" змогла обіграти у фантастичному матчі "Реал". Фінальний результат вражає - 4:3 на користь каталонців.

23 березня, 22:00
Мадрид, "Сантьяго Барнабеу"
Реал - Барселона, 3:4
Голи:
Бензема, 20, 24, Роналду, 55 (з пен.) - Іньєста, 7, Мессі, 42 (з пен.), 84 (з пен.)
Реал: Дієго Лопес, Карвахал, Пепе, Рамос, Марсело, Ді Марія, Алонсо, Модріч, Бейл, Роналду, Бензема.
Барселона: Вальдес, Дані Алвеш, Піке, Маскерано, Альба, Бускетс, Хаві, Іньєста, Фабрегас, Неймар, Мессі

Ух! Фінальний свисток! Цей неймовірний матч завершено!

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії90 хв. І ще замість Модріча виходить Мората.

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії88 хв. Модріч поклав на газон Мессі.

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії86 хв. Роналду ліктем ударив по обличчю Маскерано.

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії85 хв. Замість Ді Марії вийшов Іско.

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії84 хв. Мессі!!! Відмінне виконання пенальті! Під саму перекладину вбив Лео м'яч!

83 хв. Ще один пенальті! Іньєсту Карвахаль і Алонсо поклали на газон!

82 хв. Вдалося Реалу знову трохи відсунути гру від своїх воріт. А в цілому, Барселона практично вдавила господарів у їх штрафну.

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії78 хв. Санчес вийшов на поле замість Фабрегаса.

74 хв. Алвес прицільно пробив з-за штрафної, але м'яч від штанги повернувся в гру!

74 хв. Після подачі з флангу Фабрегас відкинув під удар Мессі, але вчасно встиг накрити Пепе.

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії69 хв. А у Барси на поле замість Неймара з'явився Педро.

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії67 хв. Серхіо грубо зіграв проти Карвахаля.

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії66 хв. Замість Бензема на полі з'явився Варан.

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії65 хв. Лео Мессі точним ударом під праву штангу робить рахунок знову рівним!

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії63 хв. Рамос тільки руками зміг зупинити Неймара в своїй штрафній - видалення і пенальті!

61 хв. Іньєста зловив м'яч після подачі кутового пробив здалеку - м'яч пролетів трохи над поперечиною.

59 хв. Бензема п'ятою вивів Бейла на ударну позицію, але удар валлійця з гострого кута Вальдес відбив.

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії55 хв. І сам португалець пробиває точно в лівий нижній кут! Вальдес стрибнув туди, куди треба, але врятувати не зміг.

54 хв. Роналду після зіткнення з Алвесом впав у штрафному Барси - пенальті!

53 хв. Бейл влаштував прохід по центру і віддав в штрафну на Бензема, який пробити Вальдеса не зміг.

52 хв. Можна сказати, що Барселона зараз грає, як у кращі свої роки. Впевнено вони проходять оборонні редути мадридців, але до небезпеки справу не доводять.

48 хв. Зібраніше почала Барса другий тайм. Більше м'яч тримається у каталонців і досить активно вони атакують.

Слідкуємо за другим таймом

Перерва

45+1 хв. Бензема міг забивати свій третій м'яч, але не влучив головою після подачі Карвахаля з правого флангу.

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії43 хв. Після забитого голу біля воріт Реала трапилася невеличка сутичка, після якої Пепе і Фабрегас відзначилися попередженнями.

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії42 хв. Ось так тайм! Мессі пройшов з м'ячем по центру, обігрався з Неймаром, отримав м'яч назад вже в штрафній, обійшов захисника і точно пробив у нижній кут!

39 хв. Вдалося гравцям Реала забрати м'яч у свої ноги і ненадовго збити темп тиску Барселони.

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії35 хв. Ді Марія у центрі поля порушив правила проти Неймара.

31 хв. Три потенційно небезпечних штрафних виконали команди в матчі, але ні Мессі, а ні Роналду, ні Хаві перекинути стінку не змогли.

27 хв. Це щось неймовірне! Знову Ді Марія зліва робить гиниальную подачу, м'яч приймає Бензема і пробиває у кут воріт, але Піке зумів вибити м'яч!

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії24 хв. Ось це так! Знову Ді Марія виконує подачу зліва і Карім Бензема прийняв м'яч і ногою переправив у сітку воріт!

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії20 хв. Зрівнює рахунок Реал! Ді Марія подав з лівого флангу і Бензема головою від рук Вальдеса і штанги вбив м'яч у ворота!

18 хв. Роналду дали пробити здалеку, але Кріштіано влучив м'ячем точно в руки Вальдеса.

15 хв. Фабрегас з центру поля Мессі вивів на побачення з Лопесом, але Лео, пробивши з лівої, не влучив по воротах.

13 хв. Ді Марія обійшов трьох захисників на лівому фланзі відкотив під удар Бензема, який пробив вище воріт з близької відстані.

11 хв. Злегка в шоці зараз гравці Реала. Каталонці більше володіють м'ячем, що вони чудово вміють робити.

Реал - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії7 хв. Після пасу Мессі Іньєста завдав сильного удару і відкрив рахунок у матчі!

4 хв. А ось і перший удар. Мессі вивів Неймара по правому краю штрафного і бразилець пробив точно в руки Лопеса.

3 хв. Агресивно почав Реал. Багато пресингу видно у виконанні мадридської команди.

Готові команди до початку матчу

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн-трансляцію матчу "Реал" - "Барселона".

"Реал" після 28-ми турів випереджає "Барселону" на чотири очки, так що навіть у разі поразки в Мадриді він залишиться в таблиці вище каталонців. Однак якщо "Барселона" у столиці переможе, її шанси на чемпіонство істотно поліпшуватися. Якщо ж "Реал" набере три очки, то перед ним фактично відкриється пряма дорога до чемпіонства. В останніх турах йому належить зробити непростий виїзд у гості до "Севільї" і прийняти вдома "Валенсію" - ось і всі складні матчі. "Барселона" завершує чемпіонат матчем проти "Атлетико", так що обійтися без втрат обидва переслідувача "Реала" не зможуть. Коротше кажучи, "Барселоні" кров з носу потреба перемога в Мадриді.

Основна увага прикута, зрозуміло, до Ліонеля Мессі і Кріштіану Роналду. На щастя, обидва бомбардири набрали відмінну форму, так що повинні добре зіграти. Якщо Мессі заб'є в цьому матчі, то встановить черговий рекорд - обійде легенду "Реала" Альфредо ді Стефано, який забивав в "Ель класико" 18 разів. Поки на рахунку аргентинця стільки ж м'ячів у матчах між "Реалом" і "Барселоною", але, мабуть, він перевершить досягнення свого великого співвітчизника - якщо не в цьому матчі, то в наступних.

А ось Неймар, ще одна зірка "Барселони", може залишитися і в запасі. Після Нового року він грає неважливо і взагалі поки, на жаль, у нього не дуже виходить взаємодія з Мессі. Вони ніби грають незалежно один від одного і це, звичайно, не йде на користь атаки "Барси". У 2014 році бразилець забив всього один гол у Примері - Мессі ж відзначився десять разів.

На думку колишнього захисника "Барселони" Tдмилсона, Неймара має сенс випускати у другому таймі, коли оборона "Реала" втомиться і вільних зон, у які може уриватися бразилець, стане більше.

Що до другого форварда "Реала", то Карім Бензема, який отримав травму в минулому турі, до нинішнього вже відновився і зможе вийти на поле.

Втрат у команд не надто багато. У "Барселони" не зможе Карлес Пуйоль, який відновлюється після травми коліна. Втім, Пуйоль старіє і вже перестає бути ключовим гравцем команди. У нинішньому сезоні він провів лише п'ять матчів. І куди більш важливою стала новина про те, що до недільної зустрічі встигне відновитися Жерар Піке.

"Реал" втратив юного генія Хесе, який травмував коліно і напередодні переніс операцію в Німеччині.

"Барселона" і "Реал" зберігають відмінні шанси на "требл" - обидва клуби вийшли в чвертьфінал Ліги чемпіонів, обидва продовжують боротися за перемогу у Примері і обидва вийшли у фінал Кубка Короля, який буде зіграний 16 квітня у Валенсії.