ua en ru

Реал - Барселона: стенограм онлайн-трансляції фіналу Кубка Іспанії

Мадридський "Реал" зміг у фіналі Кубка Іспанії обіграти каталонську "Барселону". Перемогу мадридського клубу принесли точні удар Ді Марії та Бейла.

Мадридський "Реал" зміг у фіналі Кубка Іспанії обіграти каталонську "Барселону". Перемогу мадридського клубу принесли точні удар Ді Марії та Бейла.

16 квітня, 22:30
Валенсія, "Месталья"
Реал - Барселона, 2:1
Гол:
Ді Марія, 11, Бейл, 85 - Бартра, 68
Барселона: Пінто, Алвеш, Бартра, Маскерано, Альба, Бускетс, Іньєста, Хаві, Неймар, Мессі, Фабрегас.
Реал: Касільяс, Карвахал, Пепе, Рамос, Коентрау, Іско, Алонсо, Модріч, Бейл, Ді Марія, Бензема

Фінальний свисток! Кубок Іспанії дістається Реалу!

Реал - Барселона: стенограм онлайн-трансляції фіналу Кубка Іспанії90+1 хв. Варан поміняв Бензема.

90 хв. Неймар вийшов один на один і пробив повз Касільяса, але штанга врятувала Реал!

Реал - Барселона: стенограм онлайн-трансляції фіналу Кубка Іспанії88 хв. Алонсо сфолив проти Мессі.

Реал - Барселона: стенограм онлайн-трансляції фіналу Кубка Іспанії86 хв. Илльяраменди поміняв Ді Марію, а у Барси Санчес вийшов замість Бартра.

Реал - Барселона: стенограм онлайн-трансляції фіналу Кубка Іспанії85 хв. Що творить Бейл?! Неймовірний прохід через усе поле по лівому флангу, під час якого він двічі оббіг Бартру, Бейл завершив точним ударом низом під Пінто!

81 хв. Модріч відмінно пройшов центром і пробив здалеку - м'яч зачепив штангу і пішов через поле.

80 хв. Знову Реал втік у контратаку, але відмінний підкат Маскерано зупинив вхід Бензема в штрафну Барселони.

76 хв. Пожвавилися каталонці від забитого голу. Більше руху стало в їх діях.

72 хв. Гарет Бейл пронісся по лівому флангу через все поле в чужу штрафну і пробив по воротах - Пінту на місці.

Реал - Барселона: стенограм онлайн-трансляції фіналу Кубка Іспанії68 хв. Зрівнює рахунок Барса! Бартра ідеально пробив головою у праву дев'ятку після подачі кутового!

67 хв. І знову Бензема в центрі уваги! Карім пробив з не самої зручної позиції в кут воріт, але Пінту зреагував на удар.

63 хв. Бензема відібрав м'яч на чужій половині поля, змістився до воріт і пробив у ногу Маскерано.

Реал - Барселона: стенограм онлайн-трансляції фіналу Кубка Іспанії60 хв. Педро змінює в грі Фабрегаса.

57 хв. Абсолютно не змінюється картина на футбольному полі - Барса катає м'яч на чужій половині поля, а Реал блискавично тікає в контратаки.

Реал - Барселона: стенограм онлайн-трансляції фіналу Кубка Іспанії53 хв. Маскерано звалив несподівано побіжавшого вперед Пепе.

48 хв. Бейл прорвався до чужих воріт і пробив трохи повз ворота.

Другий тайм у Валенсії

Перерва

45 хв. Ді Марія виконав небезпечний простріл з правого флангу в центр штрафного, звідки Бензема пробив сходу, але не влучив по воротах.

42 хв. Мессі дали пробити з лінії штрафного, але Лео не влучив по воротах.

39 хв. Цікаво, з якою невдалої спроби подати з правого флангу каталонці перестануть це робити?

35 хв. Мессі згадав, що він вміє багато забивати і змістився з лівого флангу до центру і пробив, але назвати цей стусан ударом можуть лише щирі шанувальники аргентинця.

31 хв. Добре виходить у мадридців стримувати атаки Барси. Природно, м'яч більше тримається у каталонців, але агресивний пресинг Реала дає свої плоди і підопічні Мартіно важко придумують способи входу в чужу штрафну.

27 хв. Неймар непогано увійшов у штрафну, пройшовши кількох захисників, і віддав за удар Хаві, який у досвідченого іспанця не вийшов.

23 хв. Альбі вдалося пробити головою після подачі з флангу від Фабрегаса - прямо в руки Касільяса.

21 хв. Тримається м'яч у Барселони. Каталонці влаштували своє традиційне заколисуюче перекочування м'яча по всьому полю.

Реал - Барселона: стенограм онлайн-трансляції фіналу Кубка Іспанії17 хв. Неймар і Пепе занадто емоційно спілкувалися на тему випрошування бразильцем пенальті.

15 хв. Хороша комбінація пройшла в Барси - Мессі навісив у штрафну на Іньєсту, який в дотик повернув м'яч в центр на Неймара, але того випередив Пепе.

Реал - Барселона: стенограм онлайн-трансляції фіналу Кубка Іспанії11 хв. ГОЛ!!! Виходить вперед Реал! Іско відправив м'яч на лівий фланг на Бейла, який у дотик вивів Ді Марію на побачення з Пінто і Анхель від руки воротаря відправляє м'яч у ворота!

7 хв. Іско дав пас у центр штрафного, звідки Бейл зміг пробити, але Маскерано вчасно вставив свою ногу.

5 хв. Непогано в своєму стилі Бейл пробив з гострого кута, але м'яч пройшов повз ворота.

Реал - Барселона: стенограм онлайн-трансляції фіналу Кубка Іспанії3 хв. Іско вже на старті поєдинку зрубав на фланзі Неймара.

Стартовий свисток!

Добрий вечір, шановні вболівальники. Наш сайт розпочинає онлайн-трансляцію поєдинку "Реал" - "Барселона".

Звісно, коли на полі зустрічаються такі дві команди, то багато турнірних, стратегічних і тактичних речей відходять на другий план. Але коли на кону стоїть престижний трофей у вигляді Кубка Іспанії, то видовищність цього матчу підвищується в рази.

Одна з головних подій перед матчем - травма Роналду, через яку він пропустив кілька матчів. На щастя мадридців, до гри в Лізі Чемпіонів Кріштіано буде готовий. А ось допомогти своїм одноклубникам обіграти заклятого суперника - ні. Зате відновився до Класіко Серхіо Рамос, який допоможе зробити захист "Реала" трохи міцніше.

Тим не менше, і у "Барселони" вистачає проблем. Явно здав в ігровому плані Мессі. Каталонці не можуть забити проти серйозного захисту. Тим більше, основний центральний захисник "Барси" Піке пропустить гру.

Захисник "Барселони" Жерар Піке:

"Найголовніше, що ми у фіналі. Це буде відмінний матч. Те, що нашим суперником буде "Реал" - є додатковим стимулом".

Головний тренер "Реала" Карло Анчелотті:

"Ризикувати ми не будемо, тому Кріштіану Роналду з "Барселоною" не зіграє. Він поїде на матч у Валенсії, але грати не буде. Незважаючи на відсутність низки важливих гравців, ми здатні провести хороший матч".