ua en ru

Ольборг - Динамо: анонс матчу Ліги Європи

Ольборг - Динамо. Кияни під керівництвом Ребров збираються продовжити переможну ходу по груповому етапу Ліги Європи матчем проти данського "Ольборга". Дивитися матч "Ольборг" - "Динамо" та онлайн-трансляцію поєдинку на нашому сайті можна буде о 19:30.

Ольборг - Динамо. Кияни під керівництвом Ребров збираються продовжити переможну ходу по груповому етапу Ліги Європи матчем проти данського "Ольборга". Дивитися матч "Ольборг" - "Динамо" та онлайн-трансляцію поєдинку на нашому сайті можна буде о 19:30.

23 жовтня, 20:00
Ольборг, "Ольборг Стадіон"
Ольборг - Динамо
Трансляція на 2+2

"Динамо" лідирує в групі J перед грою з данцями.

Група J

1. Динамо - 6 очок
2. Ольборг - 3 очки
3. Стяуа - 3 очки
4. Ріу Аве - 0 очок

Кияни і данці чотири рази зустрічалися між собою на євроарені. Три рази здобувало перемогу "Динамо" і один раз команди зіграли внічию. У 1995 році київська команда виграла 1:0 вдома та 3:1 на виїзді. А в 1999 році у Києві була нічия 2:2, а в Данії кияни перемогли 2:1. При чому, нинішній тренер "Динамо" Сергій Ребров відзначився голом у матчі.

"Динамо" в шести домашніх матчах проти клубів з Данії здобуло три перемоги при двох нічиїх і одній поразці. Осібно стоїть відбірковий матч ЛЧ-1997/98, в якому кияни з мінімальним рахунком поступилися "Брондбю".

"Ольборг" у першому поєдинку групи J з рахунком 0:6 програв "Стяуа" - це найбільша поразка в історії Ліги Європи, не рахуючи матчів кваліфікації. Це також самий невдалий поєдинок "Ольборга" як у Лізі Європи, так і в Кубку УЄФА. Данці пропустили десять м'ячів в останніх двох єврокубкових зустрічах на чужому полі.

Використані матеріали УЄФА