ua en ru

Мірча Луческу прокоментував жеребкування Ліги Чемпіонів для "Шахтаря"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу розповів свою думку про суперників по групі в Лізі Чемпіонів, імена яких він дізнався на нещодавньому жеребкуванні. Про це повідомляє сайт "гірників".

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу розповів свою думку про суперників по групі в Лізі Чемпіонів, імена яких він дізнався на нещодавньому жеребкуванні. Про це повідомляє сайт "гірників".

"У нас дуже збалансована, рівна група, немає яскраво виражених лідерів. Так що події можуть розвиватися непередбачувано. Нинішній "Порту" відрізняється від команди 3-4-річної давності. Але це все одно добре, тому що, завершивши попередній цикл, вже з оновленим складом, вони намагатимуться утримати високий рівень. Думаю, буде цікаво спостерігати за всією групою. Шкода, що ми не можемо грати вдома і скористатися перевагою. Однак сподіваюся, що там, де будемо виступати, вдасться переконати публіку вболівати за "Шахтар" - нашою видовищною грою, поведінкою, ставленням до вболівальників, результатами. Необхідно, щоб люди підтримували нас. Адже це змагання. І у нас є всі шанси вийти у євровесну", - заявив Луческу.

"Порту" - дуже досвідчена команда, яка багато разів домагалася успіху як у Лізі чемпіонів, так і в Лізі Європи. У "Атлетика" зараз новий стадіон, який повністю заповнюється на кожній грі. Той регіон, в районі Сан-Себастьяна, дуже цікавий. Це зона басків. Люди там дуже пишаються своїм походженням і всією душею вболівають за команду, гравці якої, як правило, є місцевими уродженцями. Тому міцні традиції та велика мотивація. Не будемо також забувати, що іспанський чемпіонат - один з найсильніших у світі на даний момент. І цей клуб рівняється на провідні команди: мадридські "Реал" і "Атлетико", а також "Барселону". Що стосується БАТЕ, то ми постараємося отримати найбільш важливу інформацію про них. Хоча можу сказати, що, незалежно від турніру, цей клуб завжди підносить сюрпризи. Але нам не потрібні такі сюрпризи! Тому слід дуже добре підготуватися. В цілому, знову ж таки, група дуже збалансована, але саме тому буде дуже нелегко", - додав Містер.

Додамо, що "Шахтар" розпочне для себе єврокубкову осінь з виїзного матчу проти "Атлетика" 17 вересня