ua en ru

Ліга Європи: "Дніпро" і "Металіст" пройшли в груповий етап, а "Зоря" гордо вилітає з турніру

В Європі були зіграні матчі плей-офф кваліфікації Ліги Європи за участю українських футбольних клубів. Матчі відбулися 28 серпня.

В Європі були зіграні матчі плей-офф кваліфікації Ліги Європи за участю українських футбольних клубів. Матчі відбулися 28 серпня.

Першим пробився в груповий етап харківський "Металіст". Харків'яни, граючи в півсили, не змогли забити у ворота польського "Руху" в основний час, зробили це в першому екстратаймі - Шав'єр реалізував пенальті.

"Дніпро" грав у хорватському Спліті проти місцевого "Хайдука" і мав більше шансів забити, ніж пропустити. Але не зробив ні того, ні іншого. В результаті, домашня перемога 2:1 тижневої давності вивела дніпрян далі.

Луганська "Зоря" на 49 хвилині матчі програвала 0:3 голландському "Фейєнорду", але зуміла вирівняти рахунок. Спочатку Малиновський з штрафного відправив м'яч прямо у ворота, потім Білий, який відзначився до цього автоголом, головою переправив м'яч після подачі кутового. А потім Малиновський зробив дубль, класно пробивши здалеку. Але на 92 хвилині Ману, показавши класну техніку у штрафному майданчику "Зорі", забив переможний гол і завершив для луганчан євросезон.

Додамо, що жеребкування групового етапу Ліги Європи відбудеться 29 серпня. Україну на цьому етапі будуть представляти "Динамо", "Металіст" і "Дніпро".