ua en ru

Коли в Донецьк повернеться мир, повернеться і великий хокей, - Борис Колесніков

Президент донецького хокейного клубу "Донбас" розповів про найближче майбутнє команди. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Президент донецького хокейного клубу "Донбас" розповів про найближче майбутнє команди. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Наша мета була, є і буде - успіх клубу в КХЛ. Стратегія розвитку клубу завжди була спрямована на реалізацію цієї мети, і ніхто не має наміру цю стратегію переглядати. Всі прекрасно бачать і розуміють ситуацію в Донецьку і області. Ми змушені враховувати обставини, які в даний момент не сумісні з виступом клубу на найвищому рівні, і вносити корективи в наші плани. ХК "Донбас" взяв паузу у виступах у Континентальній Хокейній Лізі. Можу сказати тільки одне: як тільки на Донбас повернеться мир і порядок - повернеться і великий хокей. Це взаємопов'язані речі", - написав Колесніков.

"В даний момент у клубу є всі можливості і готовність відновити повноцінну роботу в будь-який момент. Це станеться відразу, як тільки протистояння на Донбасі припиниться. Реконструкція Льодової Арени "Дружба" (яка не можлива без залучення іноземних фахівців), відновлення будівництва Арени "Кальміус", повернення клубу в КХЛ - до всього цього ми приступимо відразу, як зрозуміємо, що найстрашніша сторінка в історії нашого краю перегорнута", - додав Колесніков.

Нагадаємо, через неможливість проводити матчі у Донецьку "Донбас" відмовився від участі в КХЛ на сезону 2014/15.