ua en ru

Іспанія - Голландія: стенограма онлайн-трансляції матчу Чемпіонату світу

Іспанія - Голландія. Показавши просто неймовірно феноменальний футбол у другому таймі, збірна Голландії розгромила чинного чемпіона світу іспанців.

Іспанія - Голландія. Показавши просто неймовірно феноменальний футбол у другому таймі, збірна Голландії розгромила чинного чемпіона світу іспанців.

13 червня, 22:00
Сальвадор, "Фонте-Нова"
Іспанія - Голландія, 1:5
Гол:
Алонсо, 29 (з пен.) - Ван Персі, 45+1, 72, Роббен, 52, 80, де Врей, 63
Іспанія: Касільяс, Аспілікуета, Рамос, Пепе, Альба, Бускетс, Алонсо, Сілва, Хаві, Іньєста, Коста
Нідерланди: Силлессен, Інді, Влаар, Де Врей, Янмаат, Де Йонг, де Гузман, Блінд, Снайдер, Роббен, Ван Персі
Трансляція на "Футбол 1" і "Україна"

Фінальний свисток! Нереальний результат!

90 хв. Як так Торрес!? Вивели його на ПОРОЖНІ ворота, але у нього в останній момент захисник вибив м'яч з під ніг Фернандо!

88 хв. Голландці що хочуть, те й творять в атаці. Вони зараз шостий і сьомий гол можуть забити. Просто не справляються такі іспанці зі швидкістю вінгерів та форвардів Голландії.

83 хв. Абсолютно розбиті іспанці. Не розуміють вони як таке може відбуватися.

Іспанія - Голландія: стенограма онлайн-трансляції матчу Чемпіонату світу80 хв. РОББЕН!!! Ось це так! Від центру поля Арьєн оббіг Рамоса, обійшов Касільяса і спокійно пробив по воротах!

Іспанія - Голландія: стенограма онлайн-трансляції матчу Чемпіонату світу79 хв. Ван Персі поступається місце Ленсу.

Іспанія - Голландія: стенограма онлайн-трансляції матчу Чемпіонату світу78 хв. А Фабрегас вийшов замість Сілви.

Іспанія - Голландія: стенограма онлайн-трансляції матчу Чемпіонату світу77 хв. Замість де Врея на полі з'явився Велтман.

Іспанія - Голландія: стенограма онлайн-трансляції матчу Чемпіонату світу72 хв. Як же помиляється Касільяс!? Не зміг Ікер нормально прийняти м'яч від захисника, тут як тут опинився вна Персі, відібрав м'яч і просто увійшов з ним у ворота.

70 хв. Ух! Ван Персі бив з лінії штрафного, але Касільяс ногою дістав м'яч!

67 хв. Сілва таки зумів забити м'яч у ворота, але раніше суддя свиснув про офсайд.

Іспанія - Голландія: стенограма онлайн-трансляції матчу Чемпіонату світу64 хв. Касільяс намагається довести судді, що йому заважали.

Іспанія - Голландія: стенограма онлайн-трансляції матчу Чемпіонату світу63 хв. Роббен заробив штрафний, подача Снайдера на дальню штангу, звідки де Врей переправляє м'яч у ворота!

Іспанія - Голландія: стенограма онлайн-трансляції матчу Чемпіонату світу62 хв. Вейналдум виходить замість Де Гузмана. А у іспанців Торрес змінює Косту.

59 хв. А ось начебто і увійшли. Збільшили темп гри чемпіони світу, але голландці поки з цим справляються.

56 хв. Злегка в шоці від того, що відбувається, іспанці. Не можуть вони повноцінно увійти в гру.

Іспанія - Голландія: стенограма онлайн-трансляції матчу Чемпіонату світу52 хв. Арьєн Роббен виводить свою команду вперед! Арьєн прийняв м'яч в штрафній, прибрав Піке і точно пробив!

50 хв. Іньєста знову наважився на удар з середньої дистанції. У Салвадорі пішов дощ, який в таких ситуаціях грає за б'є, але голкіпера впевнено накрив м'яч.

48 хв. І знову іспанці починають свою "колискову". Довго вже м'яч тримається м'яч у ногах.

Все готово до другого тайму

Перерва

Іспанія - Голландія: стенограма онлайн-трансляції матчу Чемпіонату світу45+1 хв. Дуже красива відповідь голландців! Ван Персі в падінні зумів пробити головою, м'яч, перелетівши через Касільяса, опинився у воротах!

45 хв. Могли іспанці подвоювати рахунок перед перервою! Іньєста шикарним пасом вивів Сілву один на один, Давид спробував перекинути воротаря, але Силлесен свою команду врятував!

Іспанія - Голландія: стенограма онлайн-трансляції матчу Чемпіонату світу42 хв. Де Врей грубо зіграв проти Сілви, за що отримав попередження.

39 хв. Єдине, що поки що виходить у голландців в атаці - це потрапляти в офсайд. То ван Персі відзначиться, то Роббен. Не виглядають атаки нідерландців привабливо.

34 хв. Ледве не забили самі собі іспанці! Після прострілу Блінда Рамос невдало підставив ногу, але удача виявилася на боці Іспанії.

Іспанія - Голландія: стенограма онлайн-трансляції матчу Чемпіонату світу29 хв. А з 11-метрової точки Хаві Алонсо пробиває у правий кут!

27 хв. Ось так! Коста заробляє пенальті!

Іспанія - Голландія: стенограма онлайн-трансляції матчу Чемпіонату світу26 хв. Де Гузманн порушив правила проти Іньєсти.

22 хв. Красива комбінація пройшла у іспанців - Сілва та Іньєста швидко обігралися на лівій лінії штрафного, але до удару справу довести не змогли - лише кутовий.

18 хв. Знову оступилися голландські захисники і Сілва, забравши м'яч, віддав на Косту, а той, у свою чергу, відправив м'яч на трибуни.

17 хв. За останню хвилину дуже багато почали фолити голландці. При чому, грубо і не по-ігровому.

13 хв. Іспанці перехопили м'яч біля штрафного голландців, Хаві дав на хід Кості, але Дієго завозився з м'ячем і пробив в ноги Влаара.

10 хв. Андрес Іньєста вирішив, що пора і іспанцям пробити по воротах і сам вдарив здалеку - м'яч пройшов над воротами.

8 хв. А ось і момент! Снайдер вискочив на побачення з воротарем по центру, але Касільяс впорався з ударом Уеслі.

7 хв. Дуже монотонно поки проходить гра. Іспанці повільно не поспішаючи перекочують м'ячик, не особливо просуваючись до воріт Силлесена. А голландці поки про атаку не думають.

2 хв. Іспанці звично заволоділи м'ячем і катають того в центрі поля.

Стартував матч

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн-трансляцію матчу Чемпіонату світу Іспанія - Голландія.

Іспанія та Нідерланди грають в групі В, в якій крім фіналістів Чемпіонату світу-2010 граю збірні Чилі і Австралії.

Збірна Іспанії залишається одним з головних фаворитів Мундіалю. В її складі велика кількість топ-гравців, що дозволяє диктувати абсолютно будь-якому супернику свої умови гри. А воліють грати іспанці, постійно володіючи м'ячем. І з 2008 року ніхто так і не зміг зупинити "фурію роху" в серйозних матчах.

Голландський футбол завжди славився своєю атлетичністтю та швидкістю. Тим більше, в країні Тюльпанів давно навчилися вирощувати таланти, із-за продажу яких і живуть місцеві клуби. Тим не менш, збірна Нідерландів вміє стримувати натиск більш іменитих суперників, при цьому, намагаючись самим постійно тікати в атаку.

Жерар Піке, захисник збірної Іспанії:

"Мессі - найкращий гравець світу, і тільки за ним йде Кріштіану Роналду. Вони обидва не грають за нас, але в Іспанії є третій, четвертий, п'ятий гравець світу - Хаві, Іньєста і інші футболісти. До того ж, наш тренер Дель Боске - найкращий фахівець в історії. Він двічі вигравав Лігу чемпіонів, перемагав на чемпіонаті світу та Європи. При цьому він залишається дуже скромною людиною".

Арьєн Роббен, півзахисник збірної Голландії:

"Іспанія - не єдиний фаворит ЧС-2014, але у них дуже зіграний колектив, який грає разом протягом декількох років. Ми ж будуємо нову команду після Євро-2012. Думаю, ми рухаємося в правильному напрямку. Пора зупинити переможну ходу іспанців, але, безумовно, перемога на трьох великих турнірах поспіль заслуговує всілякої поваги".

Ікер Касільяс, воротар збірної Іспанії:

"Іспанія підходить до турніру в ролі головного фаворита. Однак ми розуміємо, що титул захищати завжди важко, до того ж на турнірі чимало інших чудових команд. Крім нас чемпіонат світу здатні виграти Німеччина, Португалія, Аргентина і Бразилія з Голландією".

Уеслі Снайдер, півзахисник збірної Голландії:

"Фінал проти Іспанії - найбільше розчарування в моїй кар'єрі. Я повинен був пройти повз Кубка і не мав права його тримати. Ми були так близькі, проте пропустили гол за чотири хвилини до фінішу".

Букмекерська контора William Hill фаворитами матчу називає іспанців. На їх перемогу дається коефіцієнт 1.83. На перемогу збірної Голландії йде ставка 5.00. Коефіцієнт нічиї - 3.00.