ua en ru

Гендиректор "Карпат" звинуватив Прем'єр-лігу в корупції

Генеральний директор львівського клубу "Карпати" Ігор Дедишин прокоментував зняття очок зі свого клубу в чемпіонаті України. Про це повідомляє канал 2+2.

Генеральний директор львівського клубу "Карпати" Ігор Дедишин прокоментував зняття очок зі свого клубу в чемпіонаті України. Про це повідомляє канал 2+2.

"На мою думку, в українському футболі створено цілий підпільний синдикат. Розроблена ціла система цього синдикату. За те, щоб виграти справу в Палаті вирішення спорів, потрібно дати хабар. І мені пропонували так вирішити питання на нашу користь, і зовсім недавно це було. Якщо сума спору становить 100 тисяч, то сума хабара деяких футбольних делкам становить від десяти відсотків і вище", - заявив Дедишин.

"Прем'єр-ліга - це просто кишенькова структура "Шахтаря". Це теж треба говорити. Це правда. Я не виключаю, що працівники Прем'єр-ліги на зарплаті в "Шахтарі". Це можна сказати і про багатьох людей у ФФУ, в тому числі і колишньому працівнику донецького клубу Попові. Приміром, Луческу захотів, щоб у минулому сезоні "Шахтар" грав з Карпатами в п'ятницю, і щоб в цей же день грав дубль, а Прем'єр-ліга по команді все виконала. І коли я дзвоню Петру Іванову і питаю, що вони таке творять, він мені відповідає: "Ти ж за мене не голосував, тому я не буду відстоювати ваші інтереси". Прямим текстом говорить. Як така людина може працювати у футболі?. Про те, що у нас футбол подвійних стандартів, навіть ледачий вже не говорить. До різних клубів різне ставлення. До одних пунктами регламенту також різне ставлення, залежно від того, до якого клубу вони можуть бути застосовані", - додав функціонер.

Нагадаємо, раніше Палата вирішення спорів зняла з "Карпат" три очки через заборгованість по зарплаті колишньому воротареві клубу Богатінову.