ua en ru

Євро-2016: Португалія обіграла Данію, а німці розійшлися внічию з Ірландією

У Європі завершився другий тур групового раунду кваліфікації Євро-2016. Матчі були зіграні 14 жовтня.

У Європі завершився другий тур групового раунду кваліфікації Євро-2016. Матчі були зіграні 14 жовтня.

У центральному матчі зустрічалися Португалія і Данія. Команди показали рівний футбол, але у португальців зіграв головний козир - Кріштіано Роналду. Гравець "Реала" на 95 хвилині завершив подачу з кутового. Німеччина продовжує втрачати очки. Після поразки від поляків німці розійшлися миром з Ірландією. Спочатку Кроос ударом від штанги вивів Німеччину вперед, але в доданий час Джон О'Ші виграв верхову боротьбу у суперника і зрівняв рахунок.

Поляки після приголомшливої перемоги над Німеччиною втратили очки в матчі з Шотландією. Матч завершився з рахунком 2:2, а голами відзначилися Мазински, Милик у поляків і Мелоні і Нейсміт у скотів. Голи Гевашвили, Окріашвілі і Канкави дозволили Грузії розгромити на виїзді Гібралтар. А збірна Швейцарії відправила чотири голи у ворота Сан-Марино - відзначилися Дземан, Шакірі і дубль у Сеферовича.

Два голи Верстата подарували Румунії перемогу над Фінляндією. Північна Ірландія досить несподівано виграла у Греції 2:0. А Угорщина мінімально впоралася з Фарерами.

А ось матч Сербії та Албанії був перерваний на 42 хвилині, коли на полі з'явився безпілотник з прапором Албанії. Сербський гравець Мітровіч зняв прапор, що викликало бійку з албанськими футболістами.