ua en ru

Дніпро - Інтер 0:1: Відео. Огляд матчу

Дніпропетровський "Дніпро" мінімально поступився міланському "Інтеру" в першому матчі групового етапу Ліги Європи.

Дніпропетровський "Дніпро" мінімально поступився міланському "Інтеру" в першому матчі групового етапу Ліги Європи.

Перший тайм пройшов досить спокійно. Обидві команди обрали тактику обережної розвідки, не особливо форсуючи події. Найяскравішою плямою перших двадцяти хвилин гри був удар Коноплянки на першій хвилині гри, який не без проблем відбив Ханданович.

Дніпро - Інтер 0:1
Гол: Д'Амбросіо, 71
Дніпро: Бойко, Мазух, Стрініч, Дуглас, Федецький, Кравченко (Шахов, 67), (Лучкевич, 75), Канкава, Бруну Гама, Ротань, Коноплянка, Зозуля (Калініч, 79)
Інтер: Ханданович, Жуан, Кампаньяро, Відіч, Додо, Д'Амброзіо, Гуарін, Кузмановіч (Освальдо, 63), Ернанес (Жонатан, 77), М'Віла, Ікарді
Видалення: Ротань, 69

Вже в середині тайму по жовтій картці отримали Зозуля і Кузмановіч. Роман відмахнувся в боротьбі з М'Віла, розбивши йому брову, а Кузмановіч зірвав потенційно небезпечну контратаку "Дніпра", з фолом зупинивши Коноплянку.

Через п'ять хвилин Євген отримав пошкодження в боротьбі з гравцем "Інтера", яке могло закінчиться виходом футболіста з гри. Лікарі сигналізували Маркевичу про необхідність заміни, але Коноплянка попросив дати йому можливість продовжити матч і залишився у грі.

Залишок тайму пройшов досить спокійно, більшу частину часу гра проходила в центрі поля за невеликої переваги гостей.

Друга половина зустрічі почалася в дусі першої, команди грали дуже обережно. Спокійною гра була до шістдесятої хвилини, коли Бойко двічі врятував свою команду від вірного голу після ударів гравців "Інтера". Наступні хвилини проходили під диктовку господарів, але без небезпечних моментів.

На семидесятій хвилині стався вирішальний момент зустрічі: Ротань отримав другу жовту картку за неіснуючий фол проти Гуаріна і залишив поле. Через пару хвилин Д'Амброзіо забив гол, реалізувавши неорганізованість у діях центральних захисників.

Решту матчу "Інтер" контролював гру, зрідка дозволяючи підопічним Маркевича огризатися, однак до небезпеки біля воріт Хандановіча справа так і не дійшла.