ua en ru

Блохін не виконав жодного завдання, - Ігор Суркіс

Президент футбольного клубу "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс розповів про причини звільнення головного тренера киян Олега Блохіна. Про це він розповів в інтерв'ю каналу XSport.

Президент футбольного клубу "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс розповів про причини звільнення головного тренера киян Олега Блохіна. Про це він розповів в інтерв'ю каналу XSport.

"Все очевидно і просто: якщо результату немає, тренер йде. І вже не так важливо - це була переповнена чаша терпіння або щось інше. Київське "Динамо" не може другий сезон поспіль знаходиться на тих місцях, на яких вона зараз знаходиться. Думаю, Олег Володимирович це теж прекрасно розуміє. Завжди так було: тренер, який не дає результат - йде. Завжди так було у всіх і в будь-якому клубі, тим більше, коли мова йде про команду, в якій ставляться найвищі планки. Зараз формулювання відставки Блохіна не настільки важливе. Є факт: Блохін вже більше не головний тренер "Динамо". Він не справився з задачами, які були перед ним поставлені", - сказав Суркіс.

Також Суркіс розповів про майбутнього наставника київської команди, керувати якою поки що буде Сергій Ребров.

"У мене буде час і можливість спокійно вивчати список потенційних кандидатів. Не буду приховувати, може, будуть і переговори, але вже після закінчення нинішнього сезону. Але я ні в якій мірі не виключаю кандидатуру Сергія Реброва. Він молодий тренер формації, і хоча у нього немає досвіду, все-таки є поруч більш досвідчені колеги, той же спортивний директор, які зможуть, якщо треба, підказати чи порадити. У нього сім ігор, і це теж немало. У них буде "лакмусовий папірець" для мене, як потім діяти у відношенні перспектив головного тренера", - додав Ігор Михйлович.

Нагадаємо, що Блохін був звільнений з київського "Динамо" після програного матчу донецькому "Шахтарю", який вибив киян з чемпіонської гонки.