ua en ru

Баварія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів

У півфіналі Ліги Чемпіонів мадридський "Реал" розгромив "Баварію" в Мюнхені. Дублями відзначилися Серхіо Рамос і Кріштіано Роналду.

У півфіналі Ліги Чемпіонів мадридський "Реал" розгромив "Баварію" в Мюнхені. Дублями відзначилися Серхіо Рамос і Кріштіано Роналду.

29 квітня, 21:45
Мюнхен, "Альянс Арена"
Баварія - Реал, 0:4
Гол:
Рамос, 16, 20, Роналду, 34, 90
Баварія: Нойер, Данте, Боатенг, Лам, Рібері, Роббен, Мюллер, Алаба, Швайнштайгер, Кроос, Манджукіч
Реал: Касільяс, Пепе, Ромас, Коентрау, Карвахаль, Бейл, Алонсо, Модріч, Ді Марія, Роналду, Бензема

Фінальний свисток! Баварія з ганьбою покидає Лігу Чемпіонів!

Баварія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів90 хв. Але навіть розслаблено, Реал забиває! Роналду сам заробив штрафний і сам його пробив - м'яч пройшов під стінкою і спокійно закотився у ворота.

88 хв. Повністю розслаблено веде гру Реал. М'яч повністю тримається в німців, а іспанці спокійно придумують щось цікаве.

Баварія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів84 хв. Молодий Казіміро змінив у грі Ді Марію.

Баварія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів80 хв. Замість Бензема виходить Іско.

78 хв. З'явилися моменти у Баварії - Кроос пробив з лінії штрафного, але м'яч просвистів над поперечиною.

76 хв. Гетце красиво розібрався у штрафному суперника з захисником і пробив, але м'яч пролетів трохи вище воріт.

Баварія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів75 хв. А замість Рамоса на полі з'явився Варан.

Баварія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів71 хв. Гетце і Піссаро виходять замість Рібері і Мюллера.

69 хв. Ді Марія виконав подачу з лівого флангу, Роналду пробив головою, але по воротах не влучив.

65 хв. Відповідь від Реала - Коентрау прийняв м'яч в штрафній суперника і бив з близької відстані, але Нойер врятував свою команду!

64 хв. Тоні Кроос згадав, що у нього відмінний дальній удар і пробив - Касільяс дістав м'яч.

61 хв. Рібері самотужки розібрався з кількома захисниками, увійшов у штрафну і пробив прямо в Касільяса.

57 хв. Серія подач в штрафну Реала з флангів ні до чого не привела. Взагалі нічого не виходить у німців.

53 хв. Долетів м'яч до Алаби в штрафному Реала, австрієць пробив, але Рамос головою перекрив рух м'яча.

50 хв. Баварія продовжує тримати свій відсоток володіння м'ячем, але оборона Реала повністю перекушує атаки господарів.

Баварія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів46 хв. Мартінес вийшов замість Манджукіча

Виходять команди на другий тайм.

Ось такий перший тайм. А чи потрібен другий?

45+1 хв. Все, що може зараз Баварія - це фолити, бити нишком і кричати на суперника. А Рібері і зовсім повинен був побачити червону картку за ляпас Карвахалю, який не помітив суддя.

43 хв. Рібері зарядив м'ячем в голову Пепе. Португалець звалився на газон, а половина складу Баварії прибігли його піднімати.

Баварія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів39 хв. Ну навіщо ж, Алонсо? Непотрібний фол від Хаві і він тепер пропускає фінал.

37 хв. Це вже перебір! Бензема відібрав м'яч у центрі поля і віддав на хід Бейлу, якого випередив Нойєр і вибив м'яч. Роналду в центрі поля зловив снаряд і спробував відправити м'яч у ворота, але зовсім трохи не влучив.

Баварія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів34 хв. Їх не зупинити!!! Контратака Реалу завершилася виходом Бейла на воротаря, валлієць віддав на вільного Роналду, який точним ударом низом пробив Нойєра!

32 хв. Знову могло бути небезпечно після подачі з кутового біля воріт Баварії, але в Пепе удар головою не вийшов.

28 хв. Роббен у своєму стилі зміщувався в центр зліва і пробив, але захисники завадили м'ячу полетіти в ствір воріт.

26 хв. Рібері непогано пробив повз Касільяса, але трохи не влучив по воротах.

24 хв. Баварія знову заволоділа м'ячем і практично повністю всім складом на половині поля Реала. Але щось мало це допомагає німцям.

Баварія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів20 хв. Прощавай, Баварія!!! Знову подача зі стандарту і знову Рамос головою відправляє м'яч під штангу!

Баварія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів19 хв. Данте грубо зіграв в центрі поля проти Роналду.

Баварія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів16 хв. ГОЛ!!! Модріч подає кутовий і Рамос головою забиває м'яч у ворота Баварії!

13 хв. Ді Марія пробив неточно з досить гострого кута.

9 хв. Ух ти! Нойєр недалеко вибив м'яч головою, при виході зі штрафного. М'яч дістався Бейлу, але валлієць по воротах не влучив.

6 хв. Дуже чіпко грає з м'ячем Реал. В обороні мадридці встигають за рухами німців, а в атаці основна задача гостей - притримати м'яч.

2 хв. Баварія відразу помчала з м'ячем до воріт Касільяса, і тут же нарвалася на контратаку. В цей раз, з прострілом Ді Марії впорався Нойєр.

Пролунав гімн Ліги Чемпіонів, отже, настав час починати.

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн-трансляцію матчу "Баварія" - "Реал".

"Реал", який поступався в півфіналі в трьох попередніх сезонах, виграв перший матч з рахунком 1:0 завдяки голу Бензема на 19-й хвилині. Тепер мадридці постараються довести справу до загальної перемоги і помститися "Баварії" за поразку в півфіналі Ліги чемпіонів-2011/12. Хосеп Гвардіола, який нині тренує мюнхенців, обіграв "Реал" у півфіналі 2011 року біля керма "Барселони".

"Реал" без малого 12 років намагається виграти свій десятий Кубок європейських чемпіонів, тоді як "Баварія" виграла головний єврокубок п'ять разів і прагне стати першим клубом, який переміг у Лізі чемпіонів двічі поспіль. Два Кубки чемпіонів поспіль останнім завоював "Мілан" (1989, 1990), за який тоді виступав нинішній наставник "Реала" Карло Анчелотті. Якщо "Баварія" здолає іспанців, то стане першим клубом після "Ювентуса" (1996-1998), який дійшов до фіналу тричі поспіль.

У домашніх матчах з "Реалом" мюнхенці здобули вісім перемог при одній нічиїй. Всього ж "Баварія" виграла 11 з 21 матчу з мадридцями, які перемогли у восьми випадках.

Клуби раніше п'ять разів зустрічалися в півфіналі Кубка чемпіонів. На рахунку "Баварії" чотири перемоги(1976, 1987, 2001, 2012), а "Реал" узяв верх лише одного разу - в 2000 році.

Головний тренер "Баварії" Хосеп Гвардіола:

"Контратаки "Реала" дуже швидкі, мадридці багато рухаються. При втраті м'яча потрібно швидко закривати вільні зони і грамотно розташовуватися в захисті. Я повинен бути готовий до різних сценаріїв гри. Суперник може грати від оборони, а може діяти більш агресивно. Ми повинні бути готові до будь-якого розвитку подій. "Реал" намагатиметься втримати мінімальну перевагу, здобуту в першому матчі. Яку тактику обере суперник, подивимося".

Головний тренер "Реала" Карло Анчелотті:

"Ми з нетерпінням чекаємо матчу з "Баварією". Ми не будемо винаходити велосипед. Ми добре підготувалися, я впевнений у своїх гравцях. У матчі з "Баварією" ми не маємо наміру грати від оборони".