ua en ru

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА

Німецька "Баварія" і лондонський "Челсі" розіграли прекрасний матч за Суперкубок УЄФА. Основний час закінчився рахунком 1:1, в овертаймі команди також обмінялися голами, а в серії пенальті німці взяли вгору.

Німецька "Баварія" і лондонський "Челсі" розіграли прекрасний матч за Суперкубок УЄФА. Основний час закінчився рахунком 1:1, в овертаймі команди також обмінялися голами, а в серії пенальті німці взяли вгору.

30 серпня, 21:45
Прага, "Еден Арена"
Баварія - Челсі, 1:2 (по пенальті 5:4)
Гол:
Рібері, 47, Мартінес, 120+1 - Торрес, 9, Азар, 93
Баварія: Нойер, Данте, Рафінья, Боатенг, Лам, Рібері, Роббен, Мюллер, Алаба, Кроос
Челсі: Чех, Іванович, Коул, Луїс, Кейхіл, Рамірес, Лемпард, Оскар, Азар, Торрес, Шюррле

І Лукаку приносить Суперкубок УЄФА "Баварії". Абсолютно бездарний удар Ромена. Нойєр спокійно накрив слабкий удар великого форварда.

Чех майже дістав удар Шакірі. Але майже не вважається!

Ох! Від штанги м'яч залітає у ворота після удару Коула!

Рібері також не залишає шансів Чеху.

Лемпард сильно відправив м'яч у ворота!

Лам не відстає від партнерів!

Оскар пробив на точність в лівий верхній кут - 2:2!

Кроос спокійно розвів Чеха і м'яч!

Давид Луїс "гарматою" вганяє м'яч у сітку!

Алаба першим забиває!

Серія пенальті!

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА120+1 хв. Та на невже?! Останній дотик в матчі став гольовим! Мартінес з близької відстані відправив м'яч у ворота після чергової подачі у штрафну!

118 хв. Рібері дуже класно пробив зі штрафного, але не менш феноменально зіграв Чех, який дістав м'яч з під дальньої штанги.

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА114 хв. Террі змінює Азара.

113 хв. Мартінес дивом не забиває! Манджукіч скинув м'яч у воротарський, де Мартінес пробивав по воротах, але м'яч якимось чином, прокотився повз воріт.

112 хв. Вперше за овертайм "Челсі" вийшов у контратаку, але Оскар не зміг віддати нормальний пас.

108 хв. Чех двічі рятує "Челсі"! Манджукіч обидва рази небезпечно пробивав головою. Але чеський воротар на висоті!

Поїхали далі!

Перерва

104 хв. Обступили штрафну "Челсі" гравці "Баварії". Тероризують захист подачами і прострілами. Але оборона "аристократів" справляється.

100 хв. Манджукіч головою скинув м'яч у центр штрафного під удар Шакірі, але захисники "кістьми" кидаються під м'яч і не дають тому полетіти у ворота Чеха.

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА99 хв. І тут же Лукаку відзначається жовтою карткою.

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА98 хв. Лукаку відправляє відпочивати Торреса.

97 хв. Рібері просто зобов'язаний був тільки що забивати після пасу Лама. Але француза підвів прийом, а захисники змогли вибити.

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА96 хв. Роббена поміняв Шакірі.

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА93 хв. АЗАР! Двох захисників обіграв бельгієць по дорозі з лівого флангу в центр, і відправив м'яч у ближній кут. Нойєр з таким ударом не впорався.

Перший овертайм.

Закінчився основний час. Нас чекає ще мінімум півгодини.

90+2 хв. Довго готувалися Лемпард і Луїс до пробиття небезпечного штрафного. Але в підсумку, удар бразильця потрапив прямо в стінку.

88 хв. Ах, Рібері, Рібері... Не вийшов у нього удар після шикарної атаки "Баварії".

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА87 хв. Моуріньо посилює захист Микелем. Йде Шюррле.

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА85 хв. Рамірес підводить свою команду! Гетце він грубо влучив у ногу.

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА84 хв. Алаба зупинив прохід Азара по правому флангу.

83 хв. Манджукіч на лівому фланзі помітив самотнього Крооса на лінії штрафної і віддав тому пас. А у Тоні удар не вийшов. Після ноги захисника м'яч полетів на кутовий.

79 хв. Нойєр! Лемпард подав кутовий, Луїс головою підправив, а потім Іванович чолом приклався по воротах, але воротар зреагував.

75 хв. Кроосу дістався м'яч після розіграшу кутового у виконанні "Баварії". Тоні "смачно" пробив, але повз ворота.

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА71 хв. Гетце змінює Мюллера.

69 хв. Азар зумів прийняти дальній пас у штрафний суперника і пробив - Нойер відбив.

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА66 хв. А Луїс не зміг без порушень зупинити Манджукіча.

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА65 хв. Рамірес звалив гіперактивного Рібері

64 хв. Данте поруч зі своєю штрафною спіткнувся і м'яч підхопив Шюррле. Той віддав на Торреса, який зумів укласти Нойєра на газон, але воротар якимось дивом зумів впоратися з ударом іспанця.

60 хв. Дуже сильно притиснули німці "Челсі". І тому, рідкісні контратаки лондонців повинні бути ще більш якісними. А не такі, як зараз, коли Шюррле віддав просто жахливий пас.

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА56 хв. У "Баварії" заміна - Рафинью змінює Мартінес.

55 хв. Рібері цікаво розіграв штрафний. М'яч прийшов точно на ногу Роббена, але удар голландця полетів на трибуни.

51 хв. "Челсі" знову показує, що вони можуть позбавити м'яч "Баварію" і довго розігрувати його на половині поля німців. Але небезпеку створити поки не вдається.

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА47 хв. І все таки Рібері забиває! Нарешті, вийшов дальній удар у Франка. В притирку зі штангою м'яч влетів у ворота.

Другий тайм в Празі.

Перерва.

45 хв. В атаках "Баварії" завершується перший тайм. Роббен пробив з-за штрафної, м'яч пролетів частокіл ніг захисників і зупинився в руках Чеха.

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА41 хв. Кейхіл ліктем поклав на газон Мюллера.

37 хв. А Мюллер, міг забивати! Роббен зумів пройти одного захисника на своєму фланзі і віддати пас на Томаса, котрий пробив, але Кейхіл підставив ногу.

35 хв. Дивно, але "Баварія" намагається грати проти англійців фланговими навісами. Проти англійців. Навісами. Ну, навіщо?

31 хв. Молодчина Торрес! Шюррле зумів прострілити з правого флангу, а Фернандо прийняв м'яч, прибрав захисника і сильно пробив над Нойєром. Але і над воротами.

29 хв. І знову Рібері! Цього разу француз увірвався в штрафну, розібрався із захисником і пробив. Але м'яч пройшов поряд зі штангою.

26 хв. Рібері просто шикарно виводив Алабу на гарне місце для прострілу, але у австрійця пас точним не вийшов.

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА24 хв. Рібері отримав у нас перший "гірчичник".

23 хв. Браво. Чех! Більярдний удар Рібері з лінії штрафного летів у кут воріт, але рука Чеха врятувала лондонську команду.

21 хв. "Челсі" вирішив показати супернику, що і вони вміють довго і впевнено тримати м'яч. Правда, роблять це "аристократи" в центрі поля.

18 хв. І тут же, "Челсі" виходить в шикарну контратаку, яку завершував знову Торрес, але його удар з гострого кута пролетів поруч з поперечиною.

17 хв. Довго думав Рібері, як прострілити і в підсумку, зробив це неякісно.

16 хв. Досить відкрита гра у нас. "Баварія", на правах сильного, більше атакує, а "Челсі" у своєму стилі відбирає м'яч і несеться в контратаки.

12 хв. "Баварія" тут же намагається відігратися. Спочатку Лам добре пробив з центру штрафного, але прямо в руки Чеха. А потім, Мюллер не зміг переграти воротаря з близької відстані.

Баварія - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу за Суперкубок УЄФА9 хв. А ось і гол! Азар протягнув м'яч по центру і віддав направо на Шюррле, який повернув м'яч у центр штрафного, звідки Торрес сильним ударом відкрив рахунок!

6 хв. Азар пробивав з дальньої дистанции. Мяч погано "ліг" на ногу гравця і повільно покотився мимо воріт.

3 хв. З перших хвилин "Баварія" забрала м'яч собі й засіла на половині поля "Челсі". Манджукіч навіть головою бив після подачі з флангу, але зробив це неточно.

Команди на полі! Вболіваємо за класний футбол!

Добрий вечір, шановні вболівальники. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу "Баварія" - "Челсі".

В цей раз, команди зійдуться в рамках матчу за Суперкубок УЄФА, в якому між собою грають переможці Ліги Чемпіонів і Ліги Європи.

Нагадаємо, що "Баварія" виграла фінал Ліги Чемпіонів у "Боруссії" з Дортмунда. А "Челсі" у фіналі Ліги Європи обіграв "Бенфіку".