ua en ru

Баварія - Арсенал: стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Баварія - Арсенал. У минулому сезоні лондонський "Арсенал" зміг відіграти на "Альянс-Арені" два м'ячі у грізної "Баварії". Сьогодні підопічні Арсена Венгера спробують повторити минулорічний подвиг. Дивитися матч "Баварія" - "Арсенал" можна на каналі Футбол 1, а онлайн трансляція поєдинку розпочнеться на нашому сайті о 21:15.

Баварія - Арсенал. У минулому сезоні лондонський "Арсенал" зміг відіграти на "Альянс-Арені" два м'ячі у грізної "Баварії". Сьогодні підопічні Арсена Венгера спробують повторити минулорічний подвиг. Дивитися матч "Баварія" - "Арсенал" можна на каналі Футбол 1, а онлайн трансляція поєдинку розпочнеться на нашому сайті о 21:15.

11 березня, 21:45
Мюнхен, "Альянс Арена"
Баварія - Арсенал 1:1 (перший матч 2:0)

Баварія: Нойер, Данте, Лам, Тьяго Алькантара, Рібері, Мартінес, Роббен, Гетце, Алаба, Швайнштайгер, Манджукіч
Арсенал: Фаб'янські, Санья, Мертезакер, Вермален, Кошельни, Артета, Езіл, Окслейд-Чемберлен, Касорла, Подольскі, Жиру

Матч завершено

90+2 хв. Фаб'янскі рятує свою команду, відбивши пенальті від Мюллера.

90+1 хв. Роббен заробляє пенальті. Кошельни фолив.

90 хв. Ньябрі прийняв м'яч на куті штрафного німців і другим дотиком пробив вище воріт.

88 хв. Подольскі вибігав на побачення з Нойером, але арбітр зафіксував офсайд.

Баварія - Арсенал: стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів86 хв. Заміна у Баварії: замість Рібері вийшов Мюллер.

Баварія - Арсенал: стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів85 хв. Заміна у Арсенала: замість Чемберлена вийшов Фламіні.

Баварія - Арсенал: стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів82 хв. Вермален підсковзнувся на своїй половині поля і зніс Рібері. Гірчичник для гравця Арсенала.

Баварія - Арсенал: стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів80 хв. Мартінес зніс Подольскі на своїй половині поля і отримав гірчичник.

Баварія - Арсенал: стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів77 хв. Заміна у Арсенала: замість Артети вийшов Ньябрі.

74 хв. Роббен прийняв м'яч на правому фланзі, змістився в центр і пробив у правий нижній кут воріт, але Фаб'янські зіграв надійно.

70 хв. Фаб'янські рятує канонірів! Спочатку кіпер гостей врятував після виходу Манджукіча один на один, м'яч відскочив у напрямку Рібері, але і тут кіпер Арсеналу випередив гравця Баварії.

68 хв. Нойєр ледь не подарував Арсеналу другий гол. Воротар Баварії невдало вкинув м'яч, Росіцкі перехопив снаряд і вирізав передачу в штрафну на Подольскі, який не встиг до м'яча.

64 хв. Швайнштайгер отримав м'яч на лівому фланзі і пробігши з ним метрів тридцять змістився в центр і пробив вище воріт Арсеналу. Знову дивує статичний захист канонірів, який не зумів зупинити цей прохід.

Баварія - Арсенал: стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів60 хв. Заміна у Баварії: замість Гетце вийшов Кроос.

Баварія - Арсенал: стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів56 хв. Подольскі обікрав Лама у штрафному Баварії, зблизився з Нойером і потужно пробив у ближній кут.

Баварія - Арсенал: стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів54 хв. Перший пішов. Рібері з флангу віддав геніальну передачу низом на Швайнштайгера, який з п'яти метрів вколотив м'яч у сітку воріт. Не зрозуміло, де були захисники " канонірів".

51 хв. Рібері подавав з лівого флангу - неточно.

49 хв. Пресинг вмикнув Арсенал, і навіть більше контролює м'яч на старті другого тайму. До ударів справа не доходить, захист Баварії грає надійно.

Баварія - Арсенал: стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів46 хв. Заміна у Арсеналу: замість Озіла вийшов Росіцкі.

46 хв. Розпочався другий тайм. Чекаємо змістовності, в першу чергу від Арсеналу.

Перший тайм завершено

45 хв. Гетце отримав м'яч в штрафній гостей після пасу Алаби і потужно пробив низом, але воротар Арсеналу зумів відбити удар німця. Дуже небезпечно.

42 хв. Катає м'яч Баварія на своїй половині поля, не нагнітаючи обстановку на футбольному полі. Німцям нікуди поспішати, а Арсенал поки не вражає.

36 хв. Алаба пробивав з лінії штрафного низом - м'яч пролетів поруч з лівою стійкою.

34 хв. Роббен подав кутовий з правого флангу, але захист Арсеналу знову зіграв надійно.

30 хв. Чемберлен обіграв пів команди суперника і заробив стандарт на лінії штрафного майданчика господарів. Касорла пробив невдало, м'яч влучив у стінку.

Баварія - Арсенал: стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів29 хв. Гірчичник для Артети за фол на Алькантарі.

Баварія - Арсенал: стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів26 хв. Жовта для Подольскі за фол на своїй половині поля. Мартінес після стандарту забиває м'яч у ворота гостей, але арбітр зафіксував офсайд.

24 хв. Чергова навісна передача на Манджукіча була перервана Фаб'янскі, воротар зіграв надійно, випередивши форварда.

21 хв. Рібері класною передачею знайшов Роббена у штрафному британців, але удар Ар'єна прийшовся вище воріт.

19 хв. А ось і відповідь канонірів. Подольські обіграв Мартінеса на лівому фланзі і прострілив у штрафну, але Данте вибив м'яч на кутовий, який не призвів до небезпеки.

17 хв. Контролюють гру німці, раз в три хвилини створюючи непогані моменти. До прямої небезпеки справа поки не доходить - не вистачає точного останнього паса.

14 хв. Алаба увійшов у штрафну і прострілив на лінію воротарського, але Кошельни встиг підставити ногу і вибити м'яч. Тиснуть баварці.

Баварія - Арсенал: стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів9 хв. Данте зірвав контратаку Арсеналу, зупинивши Чемберлена. Жовта для гравця Баварії і штрафний для британців.

8 хв. Роббен подав кутовий з правого флангу на дальню штангу, але захист канонірів знову зіграв надійно.

6 хв. Заспокоїлася гра, після досить активного старту у виконанні обох команд. М'яч контролює Баварія, але Арсенал дуже активно пресингує.

3 хв. Манджукіч заробив стандарт біля штрафного майданчика гостей. Роббен подав, але Мертесакер зіграв надійно, головою вибивши м'яч в поле.

1 хв. Розпочався матч у Німеччині! Арсенал буде грати в жовто-синій формі, Баварія в традиційній червоній.

Другий сезон поспіль "Арсенал" їде в гості до "Баварії" після домашньої поразки з різницею у два м'ячі (0:2) в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Рік тому в повторній зустрічі "канонірам" вдалося взяти реванш, тому мюнхенці, безсумнівно, будуть напоготові.

Завдяки точним ударам Тоні Крооса і Томаса Мюллера у другому таймі "Баварія" дотиснула на виїзді залишився вдесятьох "Арсенал" і тепер має всі шанси вийти у чвертьфінал. Раніше лише двічі в історії 1/8 фіналу далі проходила команда, що програла перший матч на своєму полі.

Поєдинок ЛЧ-2012/13 в Мюнхені закінчився перемогою "Арсеналу" з рахунком 2:0, однак за правилом виїзного гола далі пройшла "Баварія", яка перемогла в Лондоні з результатом 3:1.

Команди зустрілися на цій же стадії у сезоні 2004/05. Перемогу за сумою двох зустрічей (3:2) мюнхенці здобули, причому в рідних стінах вони виграли з рахунком 3:1. У сезоні 2000/01 команди потрапили в один квартет на другому груповому етапі. Вдома "Баварія" перемогла з рахунком 1:0.

Головний тренер "Баварії" Хосеп Гвардіола:

"Найважливіше - не пропустити. Ми будемо грати в такому дусі, щоб домогтися перемоги. У "Арсеналу" чудові півзахисники, і в боротьбі з ними треба сильно постаратися. Ми повинні перемагати, і результат першого матчу не має значення. Нам потрібно концентруватися тільки на найближчій зустрічі".

Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер:

"Зараз "Баварія" - це найсильніший клуб континенту. Але ми впевнені у власних силах. Важко сказати, чи сильніше нинішня "Баварія" минулорічної. Подивимося. Але, звичайно, вона володіє всім необхідним, щоб бути на вершині. Втім, до перемоги призводить гра, а не статус фаворита".