ua en ru

БАТЕ - Шахтар: Ми розуміємо, з яким суперником зустрічаємося, - Мірча Луческу

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що його суперник у Лізі Чемпіонів БАТЕ сильніше збірної Білорусі. Про це повідомляє сайт УЄФА.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що його суперник у Лізі Чемпіонів БАТЕ сильніше збірної Білорусі. Про це повідомляє сайт УЄФА.

"Всім зрозуміло, яке значення має гра. Зазвичай спарені матчі визначають, хто які шанси має далі, а як мінімум одна команда відвалюється. Ми розуміємо, з яким суперником зустрічаємося, і гарненько вивчили, як діє БАТЕ. БАТЕ грає у вертикальний футбол, гравці виконують великий обсяг роботи, використовують добре організований командний пресинг і залишають мінімум вільних зон для суперника. Якщо порівнювати збірну Білорусі і БАТЕ, я б віддав перевагу борисовському клубу. Це більш молода команда, яка сильніше в організації і дисципліни. БАТЕ досягав хороших результатів у Європі в іграх із сильними клубами. Перемога над "Атлетіком" була невипадковою, тоді як у Порту частково не пощастило", - сказав Луческу.

"На даному етапі мене турбують втрачені в двох перших турах очки, в особливості матч у Львові. При рахунку 2:0 з'явилася ейфорія, всі раділи і думали, що гра вже закінчена. Що стосується "Борисов-Арени", це прекрасний стадіон. Поле хороше, але трохи мягковато, і багато чого буде залежати від погодних умов", - додав румун.

Нагадаємо, матч БАТЕ - " Шахтар " пройде 21 жовтня в Борисові, а онлайн-трансляція на нашому сайті почнеться в 18:30.