ua en ru

БАТЕ - Шахтар 0:7:Відео голів. Огляд матчу

В Борисові був зіграний матч Ліги Чемпіонів між місцевим БАТЕ і донецьким "Шахтарем". Матч відбувся 21 жовтня.

В Борисові був зіграний матч Ліги Чемпіонів між місцевим БАТЕ і донецьким "Шахтарем". Матч відбувся 21 жовтня.

Вже в першому таймі "гірники" показали, що клас команд дуже різний. Незважаючи на активний початок у виконанні білорусів, гол "гірників" виглядав логічним - контратаку завершував Тайсон пасом на Тейшейру, який випередив воротаря і відкрив рахунок у матчі. Білоруси спробували відігратися, але знову нарвалися на ідентичний випад. Різниця в тому, що в цей раз воротар збив Тейшейру в своїй штрафній . Адріано з точки був точний.

БАТЕ "розклеївся", а донеччани спокійно продовжили забивати. Спочатку Тайсон вийшов на голкіпера і віддав на порожні ворота Кості. Потім вийшла весела серія "простріл зліва - гол Адріано", яка пройшла тричі.

Другий тайм вийшов у команд із зрозумілих причин безвольним і безглуздим. Але навіть ці за ці 45 хвилин "Шахтар" продовжував тиснути суперника. Та під кінець гри Луїсу Адріано вдалося забити п'ятий гол у матчі. Спочатку його збили в штрафному майданчику, а потім він знову був точний з пенальті.

БАТЕ - Шахтар 0:7
Голи:
Тейшейра, 11, Адріано, 28 (пен.), 37, 40, 44, 82 (пен.), Коста, 35
БАТЕ: Черник, Хагуш, Поляків, Тубіч (Гайдучик), Младенович, Яблонський, Ліхтарович (Алексієвич, 46), Гордійчук, Карницкий, Володько, Сигневич (Бага, 75)
Шахтар: П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук, Фернандо (Фред, 46), Степаненко, Коста (Марлос, 46), Тейшейра, Тайсон (Бернард, 46), Адріано