ua en ru

Арсенал - Боруссія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Лондонський "Арсенал" програв вдома "Боруссії" в матчі Ліги Чемпіонів. На гол Жиру німці відповіли голами Мхітаряна і Левандовські.

Лондонський "Арсенал" програв вдома "Боруссії" в матчі Ліги Чемпіонів. На гол Жиру німці відповіли голами Мхітаряна і Левандовські.

22 жовтня, 21:45
Лондон, "Емірейтс Стедіум"
Арсенал - Боруссія, 1:2
Голи:
Жиру, 41 - Мхітарян, 16, Левандовскі, 82
Арсенал: Щенсни, Санья, Мертесакер, Кошельни, Гіббс, Росіцкі, Артета, Улшир, Озіл, Рамсі, Жиру
Боруссія: Вайденфеллер, Суботіч, Хуммельс, Щмельцер, Бендер, Ройс, Блащиковскі, Шахін, Гроскройтц, Левандовскі, Мхітарян

Звучить фінальний свисток. Відмінний поєдинок ми сьогодні спостерігали.

90+2 хв. Впевнено доводить гру до перемоги "Боруссія".

Арсенал - Боруссія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів89 хв. І ще одна заміна - Гнабри вийшов замість Росіцкі.

Арсенал - Боруссія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів87 хв. З'явився на полі Бентнер замість Ремсі у "Арсеналу", а у німців Постатопулос поміняв Ройса.

Арсенал - Боруссія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів85 хв. Озіл поруч зі своєї штрафною грубо підкотився під Хуммельса! Ось так поворот, а?

Арсенал - Боруссія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів82 хв. Ось це так! Контратака "Боруссії" виявилася вдалою! Гроскройтц справа віддав у штрафний майданчик на хід Левандовскі, який зльоту відправив м'яч у ворота!

80 хв. Санья виконав подачу в штрафний майданчик, Жиру спробував пробити головою, але у нього вийшов пас на Касорлу, якого випередив воротар.

76 хв. І знову можливість пробити у Касорли. Після того, як двох поклав на газон, іспанець засадив м'ячем в голову ще одного захисника.

75 хв. Хороший рух демонструє "Арсенал". Набрали обертів, розбігалися. Складно виходить з оборони "Боруссія".

Арсенал - Боруссія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів71 хв. Свен Бендер грубо зіграв в центрі поля проти Росіцкі.

69 хв. Який момент! Фірмова швидка комбінація "Арсеналу" завершилася пасом Озіла з правого флангу на лінію штрафного, звідки Касорла крученим ударом відправив м'яч у поперечину!

Арсенал - Боруссія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів67 хв. Обемьянг поміняв Мхітаряна.

Арсенал - Боруссія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів64 хв. Левандовскі ліктем вдарив в обличчя Мартесакера.

62 хв. А зараз володіння м'ячем перейшло до "Арсеналу". Але створити хороший момент "каноніри" не можуть.

Арсенал - Боруссія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів58 хв. Уілшера в грі змінює Санді Касорла.

55 хв. Мало ігри біля чужих воріт видно у виконанні обох команд.

Арсенал - Боруссія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів51 хв. Томаш Росіцкі занадто багато фолив. Заслужив "гірчичник" чех.

50 хв. Досить спокійно володіє м'ячем "Боруссія".

47 хв. Левандовскі віддавав направо на Гроскройтца, але простріл того заблокував захисник.

Слідкуємо за другим таймом

А тим часом, в інших матчах сьогоднішнього вечора:

Стяуа - Базель, 0:0
Шальке - Челсі, 0:1
Марсель - Наполі, 0:1
Порту - Зеніт, 0:0
Аустрія - Ателтико, 0:2
Селтік - Аякс, 1:0
Мілан - Барселона 1:1

Перерва. Хороший матч.

45 хв. Мхітарян отримав м'яч у центрі поля і потягнув його до воріт "Арсеналу", а біля штрафного віддав направо на Гроскройтца, удар якого вийшов неточним.

Арсенал - Боруссія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів41 хв. Зрівнює рахунок "Арсенал"! Санья подав з правого флангу, Суботіч з Вайденфеллером не поділили м'яч і той опинився у Жиру, який просто вбив його у порожні ворота.

38 хв. Хуммельс з порожнього кута воріт вибив м'яч з воріт після удару Росіцкі!

36 хв. "Арсенал" все більше і більше збільшує свою командну швидкість. Від цього німцям все складніше і складніше утримувати оборонні редути.

32 хв. Ремсі завершив дуже неточним дальнім ударом довгий розіграш м'яча гравцями "Арсеналу".

29 хв. Вілшер вискакував на побачення з Вайденфеллером, але воротар першим встиг на перехоплення м'яча.

27 хв. Вдалося "канонірам" налагодити контроль м'яча. Повільно гра перемішається на половину поля "Боруссії".

23 хв. Мертесакер пробивав головою після подачі Озіла з щтрафного - вище воріт.

Арсенал - Боруссія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів22 хв. Хуммельс зрубав Жиру практично на лінії власного штрафного.

20 хв. Продовжує диктувати свої умови гри "Боруссія" після забитого гола. "Арсенал" поки не може "показати зуби".

Арсенал - Боруссія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів16 хв. ГЕНРІХ МХІТАРЯН! Левандовскі перехопив м'яч на лінії чужої штрафної і відразу віддав в центр на Генріха, який точним ударом в правий кут відправив м'яч у сітку.

12 хв. Ройс непогано пробивав з-за меж штрафного після пасу Мхітаряна. Трохи не влучив по воротах Марко.

8 хв. Поступово ініціатива перейшла до гравців "Боруссії". Більше вони володіють м'ячем, але повноцінно провести небезпечну атаку німцям поки не вдається.

5 хв. Рівна гра поки на полі. Непогано переходять центр обидві команди, але до воріт дійти поки не виходить.

1 хв. До речі, сьогодні легендарному тренеру "Арсеналу" Арсену Венгеру виповнилося 64 років. Вітаємо, месьє Венгер!

Все готове до початку матчу. Знаменитий гімн ЛЧ вже пролунав. Поїхали!

Добрий вечір, дорогі вболівальники. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу "Арсенал" - "Боруссія". Про те, за кого будете переживати більше, можна писати на нашій сторінці в Facebook.

Арсенал - Боруссія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Юрген Клопп, головний тренер "Боруссії":

"Незважаючи на критику "Арсенал" залишався вірним своєму стилю. На мій погляд, його ігрова філософія завжди була сучасною, а тепер ще і дає відмінні результати. Мене вражає прогрес "Арсеналу". Нас чекає зустріч двох сильно граючих команд".

"Арсенал" і "Боруссія" грають в одній групі F, в якій ситуація наступна:

1. Арсенал - 2 перемоги - 6 очок
2. Наполі - 1 перемога, 1 поразка - 3 очки
3. Боруссія - 1 перемога, 1 поразка - 3 очки
4. Марсель - 2 поразки - 0 очок

Історія протистояння цих дуже яскравих команд досить коротка. За весь час "Арсенал" і "Боруссія" зустрічалися лише двічі і обидва рази це відбувалося в 2000-х. І невелика перевага у "канонірів".

У далекому 2002 році жива легенда "Арсеналу" Томаш Росіцкі грав за "Боруссію" і забив два голи у ворота "Арсеналу". За англійців відзначилася "ікона" Лондона Анрі. У повторній зустрічі британці впевнено обіграли німців 2:0 - відзначилися голами не менш легендарні Бергкамп і Люндберг. Ось часи були...

Друга зустріч цих команд сталася зовсім недавно. У 2011 році "Арсенал" і "Боруссія" грали в одній групі і в першому матчі в Лондоні забивали тільки нинішні гравці "Манчестер Юнайтед" Робін ван Персі відзначився дублем, а Сіндзі Кагава у доданий час "підсолодив пігулку". Матч у Дортмунді завершився внічию 1:1 - на гол невгамовного ван Персі жовті відповіли голом Перішича.

Після стартової поразки "Астон Віллі" "Арсенал" не знає гіркоти поразки вже в 12 іграх, з яких була лише одна нічия. Ось і в останній грі жертвою "Арсеналу" став "Норвіч". Перемога 4:1 і впевнене перше місце.

У "Боруссії" сезон також йде чудово. З 13 ігор у цьому сезоні, "Боруссія" програла лише двічі і лише раз зіграла внічию. В останньому турі чемпіонату Німеччини підопічні Клоппа обіграли "Ганновер" завдяки голу Ройса на початку матчу.

Додамо, що на нашому сайті відбудеться онлайн-трансляція матчу "Мілан" - "Барселона".