ua en ru

"Шахтар" став найбільш караною командою у чемпіонаті, - Мірча Луческу

"Шахтар" став найбільш караною командою у чемпіонаті, - Мірча Луческу Мірча Луческу: "Поки чемпіонат штучний, створений для однієї команди"
Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу після переможної гри з "Ворсклою" був незадоволений станом речей в українській Прем'єр-лізі, пише сайт "Шахтаря".

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу після переможної гри з "Ворсклою" був незадоволений станом речей в українській Прем'єр-лізі, пише сайт "Шахтаря".

"Для першої гри другій частині чемпіонату досить хороший вийшов матч. Зійшлися дві сильні команди, кожна з яких хотіла добитися перемоги. Навіть притому, що ми виграли з великим рахунком, "Ворскла" проявила себе досить переконливо. Було видно, що вони приїхали завойовувати очки. Тому я задоволений сьогоднішньою грою, але незадоволений суддівством у деяких моментах. Створюється враження, що ми сама груба команда в чемпіонаті. Це п'ята червона картка з початку першості. Як ніби нас карають за все ті чемпіонати, які ми виграли до сьогоднішнього моменту. Можна згадати несправедливе вилучення Шевчука у матчі з "Динамо", той же поєдинок з "Дніпром", коли повинні були видаляти Калініча, і багато інші епізоди", - сказав Луческу.

"Мені подобаються продинамівські фахівці, які радіють, коли нас карають арбітри, і кажуть, що суддівство було чудовим, добрим. Хочу попередити, що ми будемо грати до кінця, поважаючи чемпіонат, всіх суперників, дотримуючись свою професійну діяльність. Але поки чемпіонат штучний, створений для однієї команди. Невідомо, чи будуть завтра проводитися якісь матчі. П'ять команд не грають на своїх полях. Я дуже розчарований ситуацією, яка сьогодні склалася в чемпіонаті України. Нас чекає дуже складна і відповідальна гра Ліги чемпіонів у Мюнхені. Ми представляємо український футбол на міжнародній арені і хочемо показати себе з кращого боку проти, напевно, кращої команди у світі на сьогодні", - додав румунів.

Нагадаємо, "Шахтар" обіграв "Ворсклу" з рахунком 3:0 і наблизився до першого "Динамо" на 2 очки.