ua en ru

"Шахтар" переміг запорожців, "Динамо" переграло "Ворсклу", а "Говерла" і "Карпати" зіграли внічию

В Україні було зіграно чергові матчі першого туру чемпіонату України з футболу. Поєдинки відбулися 27 липня.

В Україні було зіграно чергові матчі першого туру чемпіонату України з футболу. Поєдинки відбулися 27 липня.

Рахунок в ужгородському матчі відкрив Гладкий ударом з штрафного. Потім "Карпатам" вдалося зрівняти рахунок і вийти вперед зусиллями Пучковського та Балажіца. Але швидкий відповідь Тудосе зрівняв рахунок і встановив фінальний рахунок.

"Шахтар" дуже швидко відкрив рахунок - Ракицький віддав дальній пас і Адріано з чужого штрафного відкрив рахунок у матчі. Під кінець тайму Адріано відзначився гольовим пасом на Гладкого, який з близької відстані подвоїв перевагу "гірників".

Киянин Роман Безус забив у ворота своєї колишньої команди вже на 10 хвилині. Калитвинцев виконав кутовий і Безус головою забив єдиний гол у матчі проти "Ворскли".

В останньому матчі туру "Металіст" обіграв в гостях "Зорю". Харків'яни вийшли вперед, коли Кулаков отметисля отчным ударом після пасу Вільягри. Потім захисник відзначився классынм і точним ударом після паса п'ятою Шав'єра. На це "Зоря" відповіла лише голом Любеновіча після помилки захисників.

Нагадаємо, раніше "Дніпро" переграв донецький "Металург", "Іллічівець" програв "Волині", а "Чорноморець" розгромив "Олімпік".