ua en ru

"Рома" переграла "Ювентус", "Реал" переміг у Барселоні, а "Сіті" влаштував розгром у Лондоні

"Манчестер Сіті" розгромив у Лондоні "Вест Хем". Гол Жервіньо вибив "Ювентус" з розіграшу Кубка Італії. А Карім Бензема допоміг "Реалу" мінімально виграти в Барселоні.

"Манчестер Сіті" розгромив у Лондоні "Вест Хем". Гол Жервіньо вибив "Ювентус" з розіграшу Кубка Італії. А Карім Бензема допоміг "Реалу" мінімально виграти в Барселоні.

Іспанія

"Реал" зробив заявку на вихід у півфінал Кубка Іспанії, в першому чвертьфінальному матчі здолавши на виїзді "Еспаньол". Єдиний гол на рахунку Каріма Бензема.

На 25-й хвилині Бензема скористався передачею Альваро Арбелоа і вивів "королівський клуб" вперед. Раніше в штангу влучив Кріштіану Роналду. Португалець мав шанс подвоїти перевагу гостей, але був неточний, як і Бензема з Арбелоа. Наприкінці нічиєї не дав відбутися Ікер Касільяс, який відбив небезпечний постріл Джона Кордоби. У 2014-му "Реал" виграв всі шість матчів, незмінно зберігаючи свої ворота на замку.

Поєдинок у відповідь пройде в столиці Іспанії в наступний вівторок.

Англія

Завдяки дублю Альваро Негредо "Манчестер Сіті" з рахунком 3:0 розгромив у півфінальному поєдинку "Вест Хем". Вдома "городяни" виграли ще більш переконливо - 6:0.

Негредо відкрив рахунок вже на третій хвилині з передачі 18-річного португальця Маркуша Лопеша. В середині тайму тінейджер взяв участь ще в одній гольовій комбінації, яку влучним ударом завершив Серхіо Агуеро. На кінець години Негредо встановив остаточний результат на табло.

Другого березня на "Уемблі" команда Мануеля Пеллегріні зіграє у фіналі з переможцем пари "Манчестер Юнайтед" - "Сандерленд". Поки "чорні коти" ведуть з рахунком 2:1, а матч-відповідь 1/2 фіналу відбудеться на "Олд Траффорд" в середу. Додамо, що Кубок англійської ліги "Сіті" не підкорявся з 1976 року.

Італія

"Рома" вийшла у півфінал національного кубка, з мінімальним рахунком здолавши вдома "Ювентус". Єдиний м'яч за 12 хвилин до кінця провів Жервіньо. Наставник "Ювентуса" Антоніо Конте виставив на гру напіврезервний склад, і туринці були за це покарані. "Рома" не створила багато можливостей для взяття воріт у першому таймі, та й після перерви гра в основному йшла в центрі поля. Проте столичний клуб все-таки вирвав перемогу завдяки швидкій контратаці, яку почав вийшовший на заміну Міралем П'яніч. Наприкінці цієї комбінації Жервіньо замкнув простріл Кевіна Стротмана.

Нагадаємо, що раніше "Атлетик" піднявся на четверте місце, а "Удінезе" програв через красивого гола.

Використані матеріали УЄФА