ua en ru

"Чорноморець" обіграв "Дніпро", "Динамо" перебороло "Ворсклу", а "Металіст" влаштував розгром у Запоріжжі

В Україні були зіграні останні матчі 26-го туру українського футбольного чемпіонату. Поєдинки відбулися 20 квітня.

В Україні були зіграні останні матчі 26-го туру українського футбольного чемпіонату. Поєдинки відбулися 20 квітня.

"Металіст" гостював у Запоріжжі у "Металурга" і вже на 2 хвилині вийшов вперед - Гоменюк з близької відстані відправив м'яч у ворота. Потім українець зробив дубль, завершивши контратаку своєї команди. А у другому таймі Бланко, увійшовши в штрафну і точно пробив, довів справу до розгрому.

"Ворскла" грала у Києві проти "Динамо" і першої вийшла вперед - Яхович вдало підставив ногу під передачу Турсунова. У другій половині гри Дедечко заробив другу жовту картку і залишив свою команду в меншості. І "Динамо", що мало беззаперечну перевагу, додавило гостей. Спочатку Ярмоленко віддав пас на Ідейє усередині штрафної і нігерієць свій момент не упустив. А потім самому українцеві вдався точний удар під штангу з лінії штрафної.

В одеському матчі "Дніпро" двічі забивав у ворота Безотосного і двічі голи гостей скасовували. І якщо в першому випадку Матеус бив з офсайду, то чому скасували другий гол не дуже зрозуміло - дніпряни викинули аут, послідував простріл на Селезньова, який відправив м'яч у ворота. А перед другим скасованим взяттям воріт "Чорноморець" забив єдиний гол у матчі - Матос виконав подачу з флангу і Окріашвілі з кількох метрів здобув перемогу для своєї команди.

Також, "Карпати" виграли у Сімферополі у "Таврії". Єдиний гол у матчі на рахунку Зеньова. А "Зоря" в Луцьку обіграла "Волинь". У другому таймі відзначилися Любеновіч і Малиновський.

Тепер "Дніпро" відстає від "Шахтаря" на 3 очки, маючи дві гри в запасі. "Динамо" відстає від першого місця на 7 очок. "Метал" четвертий із 41 балом, а у "Чорноморця" - 36 очок.