ua en ru

Співробітника ГФС у Дніпропетровську затримали за хабар 2,2 млн грн

Співробітника ГФС у Дніпропетровську затримали за хабар 2,2 млн грн Фото: Співробітника ГФС затримали за хабар 2,2 млн грн

За хабар чиновник повинен був закрити справу, зареєстроване за ознаками ухилення від сплати податків

У Дніпропетровську один із співробітників Державної фіскальної служби (ГФС) вчора, 27 травня, був затриманий у своєму службовому кабінеті при отриманні хабара в розмірі 2,2 млн грн від керівників одного з комерційних підприємств області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГФС.

За вказану суму чиновник повинен був посприяти у закритті кримінального провадження, зареєстрованого за ознаками ухилення від сплати податків.

У той же день був затриманий головний державний інспектор відділу провадження у справах про порушення митних правил Управління аналізу ризиків та протидії порушенням митних правил ГФС в Одеській області, який вимагав та отримав незаконну винагороду в розмірі 400 дол. від жителя області за припинення розслідування про порушення митних правил.

Нагадаємо, працівники ГФС встановили факт реалізації контрабандної комп'ютерної техніки на суму 14 млн грн одній з найбільших мереж магазинів роздрібної торгівлі.