ua en ru

Жителям підконтрольних Україні територій Донецької обл. повністю перераховані соцвиплати за грудень, - ОДА

Жителям підконтрольних Україні територій Донецької обл. повністю перераховані соцвиплати за грудень, - ОДА

Жителям підконтрольних Україні територій Донецької області повністю перераховані соціальні виплати за грудень. Про це йдеться в повідомленні департаменту соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації.

"Кошти на виплату соціальної допомоги за грудень надійшли на рахунки управлінь соціального захисту населення міст та районів області в сумі 135,4 млн. гривень. Таким чином, 193,5 тисяч жителів області в повному обсязі отримали гроші через поштові відділення і на рахунки в банківських установах", - йдеться в повідомленні.

Так, за грудень субвенція на виплату допомоги на дітей-сиріт надійшла в області в сумі 2, 32 млн. гривень.

"В той же час по території, не підконтрольною української влади, заборгованість з виплати допомоги малозабезпеченим сім'ям, сім'ям з дітьми, інвалідам з дитинства і дітям-інвалідам за червень - листопад поточного року становить 357,4 млн. грн. Виплата державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на території не підконтрольною української влади, за червень - листопад поточного року не здійснено на загальну суму 4,3 млн. грн", - відзначили в прес-службі.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України заблокував соціальні виплати для людей на територіях Донецької і Луганської областей, підконтрольних бойовикам.