ua en ru

В усіх школах Києва буде тепло з 10 листопада, - КМДА

У Києві під час проведення шкільних канікул місцева влада, ПАТ "Київенерго" і керівники столичних навчальних закладів мають провести всю необхідну роботу, щоб розпочати опалювальний сезон у школах Києва. Про це повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко під час зустрічі ПАТ "Київенерго" з керівництвом КМДА, столичних загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів, районів і представниками профільних департаментів та управлінь, повідомили у прес-службі КМДА.

"Головним завданням для всіх учасників зустрічі є підключення до тепла дитячих садів у найкоротші терміни, а також початок опалювального сезону у школах так, щоб з початку другої чверті, тобто з 10 листопада, у всіх закладах було тепло і комфортно для навчання", - повідомила Старостенко.

Під час зустрічі мова також йшла про підключення до тепла позашкільних установ і підліткових клубів. Заступник голови КМДА доручила всім районним управлінням освіти підготувати інформацію про ті заклади, які працюватимуть під час канікул і приймати дітей. "Щоб ​​влада знала, у яких саме установах потрібно підключити опалення", - додала Старостенко.

Нагадаємо, 21 жовтня в Києві розпочалося підключення до центрального опалення об'єктів соціальної сфери. Осінні канікули у школах Києва триватимуть два тижні - із 27 жовтня по 10 листопада, що дозволить місту зекономити 25 млн грн на опаленні та електроенергії.