ua en ru

У центрі Києва сьогодні обмежать рух у зв'язку з репетицією військового параду

В центрі міста Київа 22 серпня з 18:30 до 24:00 обмежать рух транспорту у зв'язку з проведенням репетиції військового параду, присвяченого 23-ї річниці незалежності України.

В центрі міста Київа 22 серпня з 18:30 до 24:00 обмежать рух транспорту у зв'язку з проведенням репетиції військового параду, присвяченого 23-ї річниці незалежності України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, обмеження руху можливе за наступним маршрутом: від АНТК ім. Антонова - вул. Стеценко - Щербакова - просп. Перемоги - вулиця Жилянська - Велика Васильківська - площа Льва Толстого - вул. Велика Васильківська - Бессарабська площа - вулиця Хрещатик - Європейська площа - Володимирський узвіз - Набережне шосе - вулиця Набережно-Хрещатицька - вулиця Нижній Вал - Глибочицка - Глибочицкий проїзд - вул. Чорновола - проспект Перемоги.

Нагадаємо, 23-24 серпня в центрі столиці також обмежать рух транспорту у зв'язку зі святковими заходами з нагоди Дня незалежності України.