ua en ru

У центрі Києва 14 жовтня можливі пробки із-за політичної акції ВО "Свобода"

У понеділок, 14 жовтня 2013 р., рух в центральній частині Києва може бути ускладнений у зв'язку з проведенням політичної акції представниками ВО "Свобода". Про це повідомляє Департамент суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації.

КМДА приносить жителям вибачення за тимчасові незручності та радить киянам та гостям міста за можливості обмежити пересування по центральній частині столиці, вибираючи інші маршрути.

Як повідомили в департаменті суспільних комунікацій, Всеукраїнське об'єднання "Свобода" подало заявку на проведення 14 жовтня масової акції, присвяченої святу Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та 71-ї річниці створення Української Повстанської Армії.

За інформацією організаторів, початок акції заплановано на 15:00. Учасники мітингу, який відбудеться біля пам'ятника Тарасу Шевченку, планують вирушити маршем по такому маршруту: парк Шевченка - вулиця Володимирська - вул. Б. Хмельницького - вулиця Хрещатик - Майдан Незалежності - вул. Михайлівська - Михайлівська площа. На завершення - на Михайлівській площі заплановано проведення концерту, який триватиме до 22:00.