ua en ru

У РФ вважають, що туристичний потік до початку літнього сезону в Криму навряд чи вдасться відновити

У Росії вважають, що туристичний потік до початку літнього сезону в Криму навряд чи вдасться відновити.

У Росії вважають, що туристичний потік до початку літнього сезону в Криму навряд чи вдасться відновити. Про це заявила прес-секретар Російського союзу туріндустрії Ірина Тюріна, передає радіо "Ехо Москви".

На її думку, основною причиною є транспортна проблема.

Тюріна зазначила, що авіарейсів точно не вистачить, щоб перевезти всіх туристів, у тому числі тих, хто раніше приїжджав на поїздах. Для цього необхідно не менше 600 рейсів на тиждень, а це важко здійсненне.

За її словами, час вже втрачено, продажу у туроператорів йдуть погано.

Нагадаємо, Мінтранс РФ запропонував спеціальну схему доставки туристів в Крим. Тим, хто не зможе полетіти на літаку, пропонується добиратися до місця відпочинку поїздом, потім автобусом, поромом і знову автобусом. Передбачається, що пасажири зможуть купити єдиний квиток на всі види транспорту.

Російський союз туріндустрії - найбільше підприємницьке об'єднання галузі в РФ, до складу якого входить понад 1000 організацій турбізнесу, готельного господарства, санаторно-курортного комплексу, а також транспортні, страхові, консалтингові компанії, навчальні заклади, регіональні асоціації та органи управління туризмом, а також засоби масової інформації, регулярно висвітлюють питання розвитку туризму.