ua en ru

У Мінрегіону немає даних про хід підготовки опалювального сезону в ДНР і ЛНР

Віце-прем'єр міністр України - міністр регіонального розвитку Володимир Гройсман не знає про хід підготовки опалювального сезону на території, контрольованою "Донецькою народною республікою" та "Луганською народною республікою".

Віце-прем'єр міністр України - міністр регіонального розвитку Володимир Гройсман не знає про хід підготовки опалювального сезону на території, контрольованою "Донецькою народною республікою" та "Луганською народною республікою". Про це він заявив на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"На Донбасі, на територіях, які тимчасово непідконтрольні української влади, ситуація є для нас незрозумілою, так як ми не маємо доступу до інформації, ні до тих заходів, які можуть бути проведені", - розповів Гройсман.

За його словами, завтра відбудеться нарада, в ході якого Мінрегіон отримає інформацію про хід підготовки до опалювального сезону на території, контрольованої українською владою.

Нагадаємо, сьогодні заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Андрій Білоусов заявив, що опалювальний сезон розпочнеться 1 листопада.