ua en ru

У Києві завершився меморіальний марш, присвячений 69-й річниці звільнення України від фашистських загарбників

У Києві Всеукраїнський завершився меморіальний марш, присвячений 69-й річниці звільнення України від фашистських загарбників, що стартував сьогодні вранці.

За даними пресс-служби Партії регіонів, у меморіальному марші взяли участь більше 25 тис. чоловік. Незалежних даних про кількість учасників акції немає.

У столичній міліції поінформували, про відсутність порушень громадського порядку під час проведення меморіальних заходів.

"З нагоди Дня звільнення України від фашистських загарбників у центральній частині міста представники двох політичних партій проводили заходи з масовою участю громадян відповідно до раніше поданих заявок. Ніяких порушень чинного законодавства стражами порядку допущено не було", - повідомляє прес-служба управління МВС у Києві.

Всеукраїнський меморіальний марш, присвячений 69 річниці звільнення України від фашистських загарбників, стартував у суботу вранці на площі Слави столиці після покладання квітів до Пам'ятника Вічної Слави на могилі Невідомого солдата. Його очолили лідери Партії регіонів.