ua en ru

У Донецьку через бойові дії без світла залишаються близько 12 тис. жителів

У Донецьку станом на 10 серпня в результаті бойових дій залишаються без електропостачання більше 12 тис. жителів Кіровського та Куйбишевського районів.

У Донецьку станом на 10 серпня в результаті бойових дій залишаються без електропостачання більше 12 тис. жителів Кіровського та Куйбишевського районів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби енергетичної компанії ДТЕК.

У Кіровському районі знеструмлена велика частина мікрорайону "Текстильник". Без електропостачання знаходяться більше 10 тис. жителів. Тривають роботи з відновлення зруйнованої підстанції ХБК-220.

У Куйбишевському районі без електроенергії залишаються мешканці трьох дев'ятиповерхових будинків і 100 будинків приватного сектору селища Грабари. Також знеструмлені близько 200 будинків приватного сектору в районі заводу "Топаз".

Крім того, прес-служба ДТЕК повідомляє, що залишається замінованій підстанція на території заводу "Точмаш" в Донецьку. Підстанція продовжує працювати без персоналу. Згідно з повідомленням, зберігається загроза знеструмлення міської інфраструктури частини Київського району Донецька, підстанції Донецької залізниці, заводу "Точмаш" і Донецького аеропорту імені Прокоф'єва. Через бойові дії в межах Донецька також знеструмлений Донецький казенний завод хімічних виробів.

Нагадаємо, станом на вчора в Донецьку залишалися знеструмленими більше 20 тис. жителів у трьох районах міста.