ua en ru

Суд заборонив КМДА перевірку "Центру мікрохірургії ока"

Суд заборонив Київській міській державній адміністрації провести перевірку "Центру мікрохірургії ока".

Суд заборонив Київській міській державній адміністрації провести перевірку "Центру мікрохірургії ока". Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"2 жовтня членів комісії з комплексної перевірки Київської міської клінічної офтальмологічної лікарні "Центр мікрохірургії ока" не допустили до приміщення медичного закладу для проведення зазначеної перевірки. Підставою стала постанова Окружного адміністративного суду р. Києва щодо призупинення дії розпорядження КМДА про створення цієї комісії", - йдеться в повідомленні.

Комісія з комплексної перевірки цього медзакладу була створена у відповідь на численні звернення від мешканців столиці, представників трудового колективу "Центру", а також народних депутатів. Основна мета її роботи - проведення комплексної перевірки лікарні.

КМДА обурені діями керівництва лікарні, яке, спираючись на судові рішення, виставило на вулицю членів комісії і вилучило у них більшу частину наданої раніше документації.

"Незважаючи на це, міська влада вживатиме всі можливі законні засоби, щоб задовольнити звернення киян щодо перевірки "Центру мікрохірургії ока", - підкреслили в КМДА.