ua en ru

Суд оголосив перерву в справі про заборону мовлення російських телеканалів в Україні для підготовки до перегляду відеодоказів

Окружний адміністративний суд м. Києва оголосив технічну перерву до 11:30 у розгляді позову Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення (Нацкомтелерадио) до ТОВ "Торсат" щодо заборони трансляції російських каналів НТВ, "Перший канал", "РТР-Планета" і "Росія-24" в Україні.

Окружний адміністративний суд м. Києва оголосив технічну перерву до 11:30 у розгляді позову Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення (Нацкомтелерадио) до ТОВ "Торсат" щодо заборони трансляції російських каналів НТВ, "Перший канал", "РТР-Планета" і "Росія-24" в Україні. Таке рішення оголосив суддя Євген Аблов в ході судового засідання, передає кореспондент РБК-Україна.

"У засіданні оголошується перерва до 11:30",- заявив Аблов.

За його словами, перерва оголошена для технічної підготовки зали засідань для відеодоказів по справі, зокрема, відеозаписів програм російських каналів, в яких, на думку позивача, містяться заклики до повалення конституційного ладу і територіальної цілісності України.

Після перерви сторони почнуть перегляд відео-доказів по справі.