ua en ru

Порошенко не виключає проведення в Донецьку круглого столу з залученням різних сторін для деескалації конфлікту

Президент України Петро Порошенко не виключає можливості проведення круглого столу в Донецьку за участю різних сторін конфлікту, які підтримують мирний план Президента України.

Президент України Петро Порошенко не виключає можливості проведення круглого столу в Донецьку за участю різних сторін конфлікту, які підтримують мирний план Президента України. Про це повідомляє прес-служба Президента.

"Сьогодні Президент України Петро Порошенко провів зустріч з головою Донецької обласної державної адміністрації Сергієм Тарутою. В ході зустрічі основну увагу було приділено обговоренню мирного плану Президента для врегулювання конфлікту на Донбасі", - йдеться в повідомленні.

"Наш мирний план повинен стати базою для подальшої деескалації конфлікту. Терористи повинні скласти зброю", - зазначив Порошенко.

Зазначимо, план українського Президента з врегулювання ситуації на сході передбачає визнання Росією результатів президентських виборів, припинення сепаратистами вогню і створення коридору для мирного населення, яке не бере участі в конфлікті.