ua en ru

Погода на сьогодні: На більшій частині території України очікуються дощі, температура до +22

Погода на сьогодні: 23 жовтня на більшій частині території України очікуються дощі, у східних та північних областях, а також у Криму очікується мінлива хмарність, без опадів, температура від +4 до +22.

Погода на сьогодні: 23 жовтня на більшій частині території України очікуються дощі, у східних та північних областях, а також у Криму очікується мінлива хмарність, без опадів, температура від +4 до +22. Про це повідомляє Гідрометцентр при ДержНС України.

У східному регіоні очікується температура від +3 до +7, у центральному від +4 до +8, у південному від +12 до +22, у західному від +4 до +15, у північному від +3 до +6.

У Києві очікується мінлива хмарність, без опадів, температура вночі від +4 до +6, вдень від +4 до +6.

За даними Гідрометцентру, з 24 жовтня в Україну прийде стійке та тривале похолодання.

Так, 23-24 жовтня очікується різка зміна погоди: пройдуть дощі, 24 жовтня у західних, Вінницькій, Кіровоградській, Черкаській, Одеській та Миколаївській областях з переходом у мокрий сніг, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, короткочасне утворення снігового покриву; посилення вітру до 15-22 м/с. Значне зниження температури: вночі і вдень 23 жовтня (крім півдня) від +1 до +7, 24 жовтня від +2 до -3 (вночі в північній і східній частинах до -6), в південній частині і на Закарпатті від +4 до +9. 25-26 жовтня утримається холодна погода.