ua en ru

Небезпека підтоплення існує в Вишгородському, Ірпінському, Бориспільському та Бородянському районах Київської області, - Присяжнюк

В результаті танення снігу та дощів небезпека підтоплення існує в Вишгородському, Ірпінському, Бориспільському та Бородянському районах Київської області. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк.

"Є опастность підтоплення Вишгородського району, не від самого Київського моря, а від того, що там рівнина і дуже багато снігу випало, також Бородянського району, Ірпінського та Бориспільського району. На сьогоднішній день ми створили групи за допомогою ДержНС, Агентства водних ресурсів, у нас на обліку стоїть близько 1000 насосів, які будуть залучатися і допомагати людям, якщо потрапить вода в підвал або приміщення, можна буде її відкачувати", - сказав Присяжнюк.

Також губернатор Київської області відзначив, що на даний момент у нього немає даних від голів міських та селищних рад про підтоплення в області: "Я не маю такої інформації, щоб на сьогоднішній день були підтоплення і були люди, яким потрібно надавати допомогу", - додав Присяжнюк.

Читайте також: Повінь в Києві 2013: Гідрометцентр прогнозує підтоплення окремих районів.