ua en ru

МВС виділило близько 1 тис. міліціонерів для охорони порядку на матчі "Шахтар" - "Атлетик"

Міністерство внутрішніх справ України виділило близько 1 тис. міліціонерів для охорони порядку на матчі "Шахтар" - "Атлетик" у Львові.

Міністерство внутрішніх справ України виділило близько 1 тис. міліціонерів для охорони порядку на матчі "Шахтар" - "Атлетик" у Львові. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

"25 листопада у Львові, о 21.45, на стадіоні "Арена-Львів" відбудеться футбольний матч між командами "Шахтар" (Україна) - "Атлетик" (Іспанія). Правоохоронці застерігають футбольних уболівальників, що всі порушення громадського порядку, будуть виявлені, а порушники - притягатися до відповідальності згідно з чинним законодавством України", - йдеться в повідомленні.

При цьому керівник міліції Львова Сергій Зюбаненко зазначив, що володіє інформацією про можливі провокації на стадіоні під час футбольного матчу.

"Є інформація, що можуть бути сплановані провокації, але ми ще раз підкреслюємо, що всі технічні засоби, які є на стадіоні, в тому числі камери відеоспостереження, дають нам можливість встановити особистості правопорушників, навіть якщо вони будуть в балаклаві", - розповів він.

Нагадаємо, 12 листопада міліція порушила справу за фактом "замінування" невідомими стадіону "Арена-Львів".