ua en ru

МОЗ планує перенести ДонНМУ в Красний Лиман

Міністерство охорони здоров'я України разом з Міністерством освіти і науки планує змінити юридичну адресу Донецького національного медичного університету ім. М. Гіркого і вирішити питання його тимчасового розміщення м. Красний Лиман Донецької області на базі коледжу ВНЗ.

Міністерство охорони здоров'я України разом з Міністерством освіти і науки планує змінити юридичну адресу Донецького національного медичного університету ім. М. Гіркого і вирішити питання його тимчасового розміщення м. Красний Лиман Донецької області на базі коледжу ВНЗ. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МОЗ.

"Ректору університету Думанському Юрію доручено забезпечити оперативне інформування працівників і студентів навчального закладу щодо тимчасового переміщення університету, організації протягом листопада освітнього процесу, забезпечення проживання та з інших питань. За умови переміщення університету, стабілізації ситуації та відновлення роботи відділень Державної казначейської служби в Донецькій області, засоби для заробітної плати та стипендії будуть перераховуватися на платіжні картки в звичайному режимі", - йдеться в повідомленні.

При цьому в МОЗ закликали викладацький колектив та студентів ДонНМУ не піддаватися на провокаційні заклики самопроголошеної адміністрації і уникати впливу так званої "ДНР".

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки України не буде визнавати дипломи вищих навчальних закладів, що працюють на території так званих "Луганської народної республіки" (ЛНР) і "Донецької народної республіки" (ДНР).