ua en ru

Міліція взяла під охорону район Маріуполя, який піддався обстрілу

Міліція взяла під цілодобову охорону всі постраждалі в результаті обстрілу об'єкти в Маріуполі. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Донецькій області.

"Правоохоронці взяли під цілодобову охорону всі об'єкти Орджонікідзевського району, які зазнали руйнування через обстріли бойовиками вранці 24-го січня. Наряди міліції, в буквальному сенсі слова, "тримають в оточенні" всю територію та перешкоджають порушенню громадського порядку з боку несумлінних громадян", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в МВС, поки йдуть підготовчі та ремонтні роботи з відновлення пошкодженої інфраструктури, з метою збереження майна, співробітники міліції посилили заходи з охорони громадського порядку на даній території.

"Спільно з доданими силами, правоохоронці несуть службу близько всіх постраждалих об'єктів. Як зазначив начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, це дозволить уникнути панічних настроїв і зберегти стабільну оперативну обстановку в місті", - додали в прес-службі.

Нагадаємо, раніше в ОБСЄ заявили, що обстріл Маріуполя був здійснений з території самопроголошеної "Донецької народної республіки".