ua en ru

КМДА ініціювала створення благодійного фонду для відновлення кінотеатру "Жовтень"

КМДА ініціювала створення благодійного фонду для відновлення кінотеатру "Жовтень" Джерело фото: газета "Сегодня"
Київська міська державна адміністрація (КМДА) ініціювала створення благодійного фонду для відновлення кінотеатру "Жовтень".

Київська міська державна адміністрація (КМДА) ініціювала створення благодійного фонду для відновлення кінотеатру "Жовтень". Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час зборів депутатів Київради у Колонній залі КМДА, передає прес-служба КМДА.

"Ми ініціюємо створення благодійного фонду "Відновимо разом". Очолити цей фонд пропонуємо директор кінотеатру Людмила Горделадзе", - зазначив Кличко.

Крім цього, він дав доручення департаменту фінансів КМДА знайти джерела для фінансування робіт з відновлення кінотеатру.

Також мер Києва запропонував звернутися до Міністерства внутрішніх справ з вимогою розробки програми з підвищення рівня безпеки в громадських закладах Києва.

Нагадаємо, пожежа в кінотеатрі "Жовтень", який розташований в Подільському районі Києва по вул. Костянтинівська, 26, виникла ввечері 29 жовтня. Рятувальники п'ять годин його гасили. Вогнем, зокрема, було знищено дах кінотеатру на площі 300 кв. м.

За фактом підпалу кінотеатру "Жовтень" в Києві відкрито кримінальне провадження.КМДА ініціювала створення благодійного фонду для відновлення кінотеатру "Жовтень"

(Фото: Twitter/Hromadske.TV ‏@HromadskeTV)