ua en ru

КМДА дала старт опалювального сезону в Києві

Київська влада почали подачу тепла на об'єкти соціальної інфраструктури. Також визначено загальний регламент початку опалювального сезону.

Київська влада почали подачу тепла на об'єкти соціальної інфраструктури. Також визначено загальний регламент початку опалювального сезону. Про це після засідання Антикризового штабу повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв, передає прес-служба КМДА.

"У зв'язку з погіршенням погодних умов та значним зниженням середньодобової температури у столиці прийнято рішення про початок опалювального сезону у Києві. У столиці вже розпочато підключення до теплопостачання приміщення лікарень, дитсадків і шкіл. Розпорядження про подачу тепла на об'єкти соціальної інфраструктури підписано мером 17 жовтня. Найближчим часом Київський міський голова Віталій Кличко підпише відповідне розпорядження, яке стосується житлових будинків", - сказав він.

Як зазначається, у Києві до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років на 100% підготовлені соціальні об'єкти: 511 шкіл, 493 дитячих дошкільних установи, 153 медичні установи.

"На сьогодні підготовлено 267 котелень, замінено 6 котлів, капітально відремонтовано 27 котлів. В рамках підготовки здійснено в повному обсязі роботу на теплових мереж у двотрубному обчисленні (2297,96 км), замінено 15,25 км теплових мереж у двотрубному обчисленні (100 %), підготовлено 2585 центральних теплових пунктів (100 %)", - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, ПАТ "Київенерго" станом на 20 жовтня 2014 р. видало акти готовності до опалювального сезону 84% житлових будинків столиці.